Окултно тълкуване на сваления от Бога чисто нов самолет

12.03.2019 г. 11 765 Добавена от Борислав Борисов
Поразяващата ръка на Бога сваля самолети, когато Лъжата доминира
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.

Тази статия не е за умствени хора. Тази статия е за всички, които вървят по пътя на вътрешното развитие и усещания за невидимото, като породител на видимите явления и събития. Тя е за тези, които развиват вътрешния си усет за дълбоките прични на нещата в Света.

През последните дни в глобален мащаб се коментира темата с падането на чисто новия самолет на етиопските авиолинии, при който загинаха всички на борда, включително 20 представители на ООН, които са с ресор - климатични промени.

В началото на 2019-а посочихме, че годината ще бъде под влиянието на силите на Въздушния етер. Като прибваим към това - отлагането на решаването на критични климатични промени от страна на ресорните международни институции - ето, че за пореден път няма нищо случайно, а замисълът на Бога е ясно различим отвъд опаковката на чисто земната трагедия.

И когато говорим за Силата на Въздушния етер, то той е в пряка връзка с Принципа на неистината и лъжата. Той е инструмент на поразяващата ръка на Бога, когато лъжата се вкоренява, особено когато говорим за климатични - глобални проблеми. Тази видима строгост на Бога, който поразява лъжата, е отново Неговата милост - Неговото предпазване - Неговият пореден шанс за нас, срещу безумието. И това е ясно различимо в поредната "катастрофа". Всъщност катастрофата е не толкова със самолета, колкото с катастрофалното мислене и решения.

Изминалата година бе под влиянието на силите на Огъня. Всички могат да си спомнят показателните и унищожително обновяващи пожари в съседна Гърция например, както и на много други места по планетата.

Най-важното, което не трябва да се забравя, е че до 2021 годинa ще имаме четири години на намалена динамичност по отношение на проявата на всяко човешко същество на планетата с неговите характеристики - такова, каквото то е. Т.е. имаме четири години, в които следва един период на преглед на цялото човечество. Това се отнася не само за някой народ, то се отнася за цялото човечество, което е под знака на четирите основни характеристики, които ние познаваме от астрологията като вода, огън, въздух и земя.

2019-а година ще бъде под особено влияние на въздушните потоци на етера на Въздуха. След като премине този знак, ще следва Силата на Водата.

Бог е Единственият Действащ. Бог е Словото е тайна наука, това е движение на Бога, ако си осъзнат. Няма друг действащ в света освен словото Бог. Самото слово Бог е единственото, което може да обяснява събитията. Всички други говорят, стана катастрофа...черна кутия. Каква черна кутия? Има друга бяла кутия, която ти  въобще няма и да я видиш дори, докато си жив. А когато това слово е скрито събитията остават неразбрани, Бог не иска да ги обясни. Не само катастрофи - дълбоко необяснение, защото ще порази невежеството, защото те ще се озлобят. И знаеш ли срещу кого? Срещу самия Бог – той да ги предпази, той създал Луцифер и проклятията отиват към Луцифер, вместо към тяхното невежество. Защото невежеството е твое дело, не е дело на дявола, самият ти си дявол и после дявола той е страничен, той не е решаващ. Словото се разкрива само на онези, които са в единство с Бога. Смисълът, който е скрит в словото е по-тънък от всяка мисъл, Учителят казва: "Словото е божествен език, той произтича от един свят, който е абсолютен. Научиш ли този език ставаш безсмъртен. " Елеазар

Thumbnail Борислав Борисов Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12.  Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса и сигурността, основател на Асоциация на българските села...

Коментари

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3