Най-новата книга на Мариана Везнева показва глобално значими предсказания

13.06.2018 г. 7 442 Добавена от Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.

Най-новата книга на арх.Мариана Везнева излезе от печат.  "Тайната школа - бъдещето на света - 12 пророчества за 21 век" е книга, в която на близо 300 страници се разглеждат взаимовръзките между човека и висшите йерархии от невидимия свят. Разгледани са редица значими пророчества за 21-и век, като се започне от Апокалипсисът на Йоан, пророчествата на Нострадамус, посланията в житните кръгове и се стигне до висшите същества от Кайлас (Шамбала) и най-сетне - до Учителя Беинса Дуно, който макар като носител от най-висша степен на Словото на Любовта, Мъдростта и Истината, е дал и няколко съществени предсказания за планетата и човечеството през 21-и век.

"Благодаря на Учителя Петър Дънов, който се материализира пред мен, за да ми даде надежда за помощ в реализирането на идеите в тази книга", казва арх.Мариана Везнева в предговора към новата книга.

Някои от включените теми в книгата:

- Ключът за разчитане на кодовите послания в буквите от глаголицата

- Човекът в периода 1981-2080

- Всемирния Потоп (ограничен)

- Посвещение за живота и смъртта

- Нашият космически произход

- Материализацията на мисълта

- Вулкани по четерите посоки на Света

- Големият трус. Водата над Франция, Белгия и Гърция

- Седемте човешки раси 

Книгата можете да поръчате на 0877127712 или от Книжарница Портал12 - онлайн . ЗАЕДНО С НОВАТА КНИГА СА НАЛИЧНИ И ПОСЛЕДНИ БРОЙКИ ОТ КНИГАТА - ТАЙНАТА ШКОЛА - ЗАД ЗАВЕСАТА НА ВРЕМЕТО.

 

Thumbnail Борислав Борисов Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12.  Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса и сигурността, основател на Асоциация на българските села...

Коментари

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3