Национален форум за Българският дух през вековете ще се проведе през Април

20.01.2018 г. 7 089 Добавена от Таня Борисова Коментари: 9
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.

Портал 12 съвместно с Български център Просветление - Дамян Попхристов организира Форум на тема “Българският дух през вековете”, който ще се проведе от 13 ти до 15 ти април в гр. Велико Търново. За място на провеждане е избран най-големият хотел в старата столица Интерхотел - Велико Търново, който за три дни ще стане своеобразно средище на обмяна между личности-лектори и търсачи на истината от цяла България. Ключ към това ще бъде споделянето на познанието на автентичната българска история и езотеричната наука.

Както всички събития организирани от Портал 12 и този форум ще се проведе напълно безплатно в духа на разбирането на медията, че Хлябът на познанинието следва да се дарява!

Проф. Дамян Попхристов споделя относно идеята за провеждането му:

Това събитие е естествено продължение на две успешни издания на Форума във Велики Преслав, които проведохме предходните две години.  Сега след близо година подготовка може да обявим събитието, което този път ще се проведе във Велико Търново и това много ни радва! Обединихме своите цели и виждания с Портал12, тъй като заедно смятаме, че можем да поставим така нужните ни Духовни мостове, които да свържат и обединят историята, вярванията и действията ни в днешно време към едно истинско единение. Както се казва Съединението прави силата и според нас тя се крие в  нашия древен код и мисия, която ни е заложена и сега е моментът да бъде отключена. С този форум искаме да дадем искрата, тъй като всички знаем -  живеем в крайни времена.

Форумът ще премине със своя специално разработен знак, символизиращ Българският дух, който винаги се е възраждал като феникс и не само това.. Той винаги е идвал обновен и е носил нов импулс за цялото човечество. Ѣ - та гласна не е случаен символ, който присъства в него и е много съществен. Учителя Петър Дънов казва:

Ѣ е знакът на Славянството. Той е кардинален космически знак.

Ѣ е печатът на Славянството в скрижалите на Бога.

Ѣ съедини Небето и Земята, в която дойдоха и се заселиха българите. И България стана Дом Господен.
 

Таня Борисова, редактор в Портал 12  от своя страна допълва:

Всички знаем, че 2018 г. е специална за България. По тази тема писахме много и лекторите във форума ще го затвърдят отново. Чрез, форума търсим сериозният поглед и дълбочина в поставените теми, а не мистика и сензации. Именно, затова по време на форума ще се изявят както утвърдени и уважавани през годините лектори, така и хора, които макар и встрани от прожекторите са посветили живота си именно на българския уникален код, заложен в тази земя, която е наистина свещенна.

Форумът ще предложи не само лекционна част, но ще бъде съпроводен и от изложби, тематични работни групи и концерт с изявени изпълнители.

Очаквайте скоро пълна програма, специална страница в Портал 12 на събитието с възможност за записване и резервиране на място за настаняване.


Събитието не използва средства по проект, програма или друго финансиране и ще бъде реализирано с подкрепата на радетели за запазването на Българския дух. Ако желаете да ни подпомогнете в организирането на форума, моля обадете се на:

0877 12 77 12  или пишете на info@portal12.bg

Thumbnail Таня Борисова Таня Борисова е създател на онлайн платформата Портал12. Автор на множество текстове и видео материали по темите за личностното израстване, духовното развитие и призванието на човек. "Портал12 е израз на нашата вяра в личната и колективна отговорност за важната роля на България в развитието на нов тип мислене през...

Коментари

20.01.2018 г. 17:27 ч. от: Марина Иванова
Моля да преосмислите “ наричането” Духовно Пробуждане, и подобни форуми е нужно да се провеждат на жълтите павета и да се поканят Българските деца, за да се постигне промяна в образователната система и да си възстановим Историята си, да се включва и “ заличения” период 1944-1989 , защото всяко заличаване носи последствията си, знаете го, дъщо така това ще спомогне наистина до разширяващ се процес на Познание
21.01.2018 г. 09:26 ч. от: Мария Николаева
Поздравления за инициативността! Харесва ми как Портал12 с примери и дела - действат. Очакваме програмата с имената на участниците. Дано Елеазар Хараш да е сред тях
21.01.2018 г. 17:44 ч. от: Гергана Петрова
❤️????????❤️

България.
????????❤️????????
21.01.2018 г. 17:45 ч. от: Гергана Петрова
Благодаря ????
22.01.2018 г. 16:27 ч. от: Николай Николов
Поздравления за поредното полезно събитие !
Според мен мястото на провеждане на форума би трябвало да се съобрази с това от кой регион на България има най-много участници .По този начин ще се сведат до минимум транспортните разходи .
Колкото до промяна на образователната система , това е много болна тема и е добре да се дискутира по такива форуми за да се намери практичен начин да се тръгне в посока на положителна промяна. По мое мнение децата не са в състояние да извършат тази промяна.
29.01.2018 г. 10:19 ч. от: Цветелина Христова
Благодарим ви за чудесната инициатива! Има нужда от провеждането на истински такива форуми! Вярваме в Портал12
08.02.2018 г. 16:14 ч. от: Aida Markovska
Адмирации! Чудесно замислено, вярвам в доброто начинание!
Желая успех от сърце.
07.03.2018 г. 13:29 ч. от: Галина Лечева
Кога и къде ще публикувате програмата?
07.07.2018 г. 04:28 ч. от: LOAN IN HAND
Търсите заем за пари или финансиране за:
- съживете вашата дейност
- за реализацията на проект
- да си купя апартамент
Но уви, банката налага твърде много условия. Аз съм особен и аз отпускам заеми в размер от 5 000 евро до 10 000 000 евро на всички сериозни хора и отговорни. Или имате нужда от пари по други причини, можете да се свържете с мен за повече информация. За контакти:

loaninhand24@gmail.com

loaninhand24@gmail.com

Френска компания за помощ при победа " LOAN IN HAND "

Благодарим ви за доверието ви

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3