Кристалните деца днес идват масово на Земята

08.02.2018 г. 20 196 Добавена от Стойчо Георгиев Коментари: 1
Време е да настъпят кардинални промени
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.

Кристалните деца днес идват масово на Земята. Това е така, защото е време да настъпят кардинални промени. Това може да се сравни с Второто пришествие, но този път не слиза само един представител на Бог, слизат много. И ако не на Бог, тогава на висшата енергия, която иска да поправи и хармонизира съществата на Земята.

Кристалните деца са наречени така не заради цвета си, а заради високите нива на вибрации, които излъчват. Смята се, че те имат бяла, виолетова или прозрачна аура, съответстваща на доминантната чакра от връхната част на главата.

Кристалните деца винаги са съществували на Земята, но в много по-малоброен вид. Те са били тук, за да поддържат баланса. За такова кристално дете се смята и Христос. Казват, че Кристал и Христос (Crystal – Cristo), близостта на думите доказва това. И не само.


В моята работа като специалист по измерване и диагностика на човешкото електромагнитно поле срещам все повече такива деца. Тяхната аура най-често е бяла с лавандула.  Много малка част от техните родители все още обаче осъзнават какво дете ги е избрало, за да прекара част от живота си с тях. Имам много случаи на родители, които по-скоро се страхуват от децата си и търсят помощ от хора като мен, тъй като в техния казус обичайните институции, като лекари и детски психолози са безполезни.

Това че децата им не са като другите и не се вписват лесно в " нормалната " училищна среда докарва техните родители до високи нива на стрес и ги води до взимане на не добри за децата им и решения с цел достигане на собственото  им спокойствие. Оставяйки с облекчение системата да се "погрижи" за  децата им така както се е погрижила за тях самите, когато са били малкиq те свалят от себе си отговорността към собствените си деца и тези крехки по природа създания биват претопявани и превръщани успешно или не чак дотам успешно в пълноценни членове на сегашната система на обществото. А децата имат нужда само от Любов и Доверие, за да донесат Новото.


Децата индиго и кристалните носят мъдростта в себе си и през тях ще се случат промените в обществото на фундаментално ниво. За всеки от нас никога не е късно да се събуди и да се настрои на тази нова честота. Това е пътят на промяната която, за да се прояви е необходимо да бъде приета от всеки един от нас!

Thumbnail Стойчо Георгиев Стойчо Георгиев е специалист по измерване и диагностика на човешкото електромагнитно поле. Разполага с един от рядко срещаните в България уреди, който има възможността да обследва аурата на човек за нарушения, както и чакровата система за блокажи и дисбаланс, което може да ни послужи като една прекрасна превантивна...

Коментари

09.02.2018 г. 08:56 ч. от: Yordan Petkov
Долорес Кенън в книгата си "Трите вълни доброволци ..." ,много добре описва подобни деца.Но за разлика от автори,които виждат положителния елемент,Кенън описва реалното положение на нещата-тези деца много трудно се адаптират.Ако проследите историята на Дария от Варна ще видите резултата-няколко сайта я използваха за реклама,имаше срещи с детето чудо и....Вярно е,че се раждат нов модел деца,но са все още много малко и аура камера или ясновидец не може да им види аурата.Те са със съвсем различна аура и с други качества от описанията в духовните сайтове.

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3