Елеазар Хараш: Пътят към духовно развитие е чрез победа над изкушението (ВИДЕО)

21.03.2016 г. 64 849 Добавена от Борислав Борисов Коментари: 1
Елеазар Хараш
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.

По темите за духовното развитие и личностно израстване на хората, разговаряме с Елеазар Хараш, по време на международната конференция под надслов "Асамблея за Кайлас-път по спиралата на Единството", която се проведе във Варна.

"Търсачът на Истината си залага живота. Той е цялостен. Търси умът, сърцето и волята заедно. Този, който донякъде търси, умът му е в една посока, сърцето в друга, волята в трета....", казва Хараш.

В интервюто засягаме и въпросите за това доколко е запазена автентичността на Учението на Учителя Беинса Дуно, за риска от попадане в зависимости под влиянието на различни духовни практики и др.

Цялото видео интервю:
 

Thumbnail Борислав Борисов Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12.  Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса и сигурността, основател на Асоциация на българските села...

Коментари

04.07.2018 г. 16:39 ч. от: qwerty 1488
МНОУ МНОООГО ТРУДНА ЗАДАЧА БРЪТО4КА

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3