Елеазар Хараш: Паразитите имат за цел да завладяват съзнанието на човека (ВИДЕО)

09.12.2017 г. 12 255 Добавена от Борислав Борисов Коментари: 1
От думите започва най-голямото падение и развала. Един човек с развалени думи - това се знае вече, че работят паразити, подготвят го за болести и те могат така да се настанят, че самият човек да стане паразит.
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.

Днешната култура е един голям паразит. Тук въобще не става въпрос за критика, а за различаване. Кризата на съзнанието - това също е сбор от паразити. В този свят, едно над 80-90% има криза на съзнанието. Паразитите са навсякъде - в ума, в съзнанието, в образованието, политиката, религията, т.нар.”окултисти”, т.нар. “бяло братство”, навсякъде… Паразитите не признават кой какъв е, а има ли слабости.

Паразитите са навлезли във волята на човека, в неговите погрешни цели и желания. Паразитите са физически и духовни. По-опасните са духовните, като по-скрити, но къде са главните им входове? Те са влезли в думите. От там започва голямата борба на човека. Затова се иска голям контрол. От думите започва най-голямото падение и развала. Един човек с развалени думи - това се знае вече, че работят паразити, подготвят го за болести и те могат така да се настанят, че самият човек да стане паразит.

Паразитите действат с внушения. Подтикват към най-различни склонности. Като цяло те въртят кормилото на живота на човека - на земните, на полу-духовните, на полу-религиозните, и въобще религиозните...а също и на окултистите.

Психическите паразити се предават най-вече чрез разговори и общувания. Заживее ли един паразит в човека, той вече си има вътре в човека свой собствен живот и стил. Някой път мислиш, че говориш с човека...гласа е на човека, обаче....(говори паразита). Това все още е частично обсебване. Най-лошото е, когато паразита изцяло поеме ръководството над ума на човека и тука вече човека няма думата.

Ако човек разбере това, което говори, той много ще подобри и ще възвиси живота и думите си…, и Чистия си път. Но той трябва да е търсач на Истината и много мълчалив, за да пази думите. Ако хората не разберат дълбоко как действат паразитите, те не могат да променят живота си и ще вървят към все по-дълбока обреченост.

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО ПО ТЕМАТА:

Thumbnail Борислав Борисов Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12.  Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса и сигурността, основател на Асоциация на българските села...

Коментари

13.12.2017 г. 12:23 ч. от: Даниела Димитрова
Благодаря за интервюто!
Уважами г-н Хараш и г-н Борисов, озадачиха ме, по-точно не харесах думите на г-н Хараш, че животните са паднали души и гостоприемник на паразити. А аз намерих г-н Хараш за първи път попадайки на лекцията му, посветена на животните и с основна идея, че за нараняване на животни Бог няма прошка.
Стопроцентовото ми убеждение е, че животните за по-добрата част от света понастоящем.
И заради това моля г-н Хараш нещо практично. Да се помолим, да даде насоки чрез които убиването и нараняването на бездомни кучета и котки, което е в огромни мащаби по тези земи, да спре завинаги.
Пожелавам ви честит живот.

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3