Елеазар Хараш: Бог е абсолютната Родина! Тежкият живот в България е благословен! (ВИДЕО)

21.04.2018 г. 13 919 Добавена от Борислав Борисов Коментари: 2
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.

Представяме ви най-новото видео + интервю с Елеазар Хараш. До 36-а минута във видеото - Мъдростта на народите - подбрани афоризми - руски афоризми, африкански афоризми, арабски афоризми, български афоризми, смешни афоризми.
От 36,28 минута до края на видеото - интервю с въпроси по темите за разделението между народите, войните, границите, поляризацията между хората - материална и съзнателна.

* очаквайте скоро пълния текст

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

Thumbnail Борислав Борисов Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12.  Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса и сигурността, основател на Асоциация на българските села...

Коментари

21.04.2018 г. 16:02 ч. от: Sevda Mazar
Все още не съм изслушала интервюто, а вече съм изпълнена с онази лекота, която идва слушайки.....Благодаря Ви Елеазар Хараш, благодарности и на Портал12 също така и ка Борислав Борисов
24.04.2018 г. 23:03 ч. от: Димана Радоева
С нетърпение очаквам следващото интервю с Елеазар Хараш. Той е мой учител от разстояние. Много ви благодаря г-н Борисов за това.

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3