Д-р Тимен Тимев: Мозъците имат връзка с тъмната енергия в Космоса (ВИДЕО)

01.10.2017 г. 9 832 Добавена от Борислав Борисов
връзка между мозъка и тъмната материя в Космоса
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.

Представяме ви интервю с авангардния български учен и квантов психолог, един от основателите на науката "Квантова психология" в Света - д-р Тимен Тимев, в която засягаме темите за развитието на модерната наука и големите заблуждения, които се разпростират сред човечеството.

Пред камерата на Портал12, д-р Тимев споделя своето виждане за възприятието на времето и връзката на човешките мозъци с тъмната материя на Космоса, която остава загадка за конвенционалните научни среди. Какво се крие зад картините, които получваме по време на сънищата си и защо често те се реализират в будно състояние, е друг въпрос, който разглежда д-р Тимев.

Във видеото за пореден път, д-р Тимев акцентира на нуждата всеки от нас да вземе персонална отговорност по пътя на своето развитие и да стане творец на активното добро. Само по този начин може да се изгради защита срещу манипулациите на медиите, политиците, корпорациите и религиозните водачи. Повече по темите за личната отговорност, съзидателните и разрушителни енергии, възпитанието и прилагането на промяната в живота, изгледайте цялото видео:

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО:
 

Коментари

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3