Читалище 'Бъдеще сега' подарява книги за развитие на устойчиви общности

20.04.2016 г. 2 928 Добавена от Таня Борисова
Да създадем живот заедно. Снимка: НЧ Бъдеще сега
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.

Народно читалище „Бъдеще сега“ от родопското село Гудевица подарява копия от книгата „Да създадем живот заедно“, преведена на български език. Книгата разглежда процесите на зараждане и развитие на съзнателно формираните устойчиви общности.

Автор на книгата е Даяна Лийф Крисчън – бивш редактор на списание Communities (Общности). Тя пътува до различни точки на света, за да води лекции и работилници на теми, свързани с основаване на нови екоселища, изграждане на общности, устойчив начин на живот. Даяна Лийф живее във ферма, която е независима от икономическата система.

Благодарение на НЧ „Бъдеще сега“ и съмишленици книгата е преведена и издадена на български език. В момента ентусиастите от читалището разпространяват книгата безплатно и целта е тя да достигне до колкото може повече хора, тъй като е изключително ценна. Който желае копие от книгата, може да го заяви ТУК.

Моля имайте предвид, че бройките са ограничени, така че поръчайте според реалните си нужди. Книгата се разпространява безплатно и препродажбата и използването на информация от нея без писменото разрешение на издателя под всякакъв вид е забранена.

Thumbnail Таня Борисова Таня Борисова е създател на онлайн платформата Портал12. Автор на множество текстове и видео материали по темите за личностното израстване, духовното развитие и призванието на човек. "Портал12 е израз на нашата вяра в личната и колективна отговорност за важната роля на България в развитието на нов тип мислене през...

Коментари

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3