Бог знае скритите неща в човека и според това проявява Правдата си (ВИДЕО)

18.11.2017 г. 6 062 Добавена от Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.

Бог направлява всички събития, всичко е негова Воля, всичко е негова Правда. Той е единственият, който решава изцелението, Той решава дори колко да му вярваш. Ако ти си под негова закрила, Той ти вселява спокойствие в сърцето и дълбок покой и когато дойде трудност, ти имаш лекота. Когато трудностите попаднат в лекотата, те стават леки. Но когато попадне в земния човек, и малка беля става голяма трудност, защото той има ум, има въображение, сътворен е, и той прави от мухата три слона и няколко крокодила. А ти трябва да направиш от слона муха, а мухата да изчезне. Това е лекотата.

Когато Бог влезе в теб, ти изгубваш способност да се тревожиш, това е знак.

Бог направлява всички процеси и всички събития. Нищо във Вселената не може да се случи без неговата Воля и Правда. Той вижда дори в тъмната нощ как мравката ходи по тъмния камък. Той знае скритите неща в човека и според това проявява Правдата си. Дълбок и таен Извършител е само Той.

 

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО ПО ТЕМАТА:

Thumbnail Борислав Борисов Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12.  Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса и сигурността, основател на Асоциация на българските села...

Коментари

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3