12 физически и психически признака на вашето Божествено Пробуждане

04.12.2018 г. 8 532 Добавена от Таня Борисова Коментари: 4
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.

Споделяме с вас един изключително интересен текст, който се припокрива със споделени опитности от много наши братя и сестри, тръгнали по пътя на себепознанието и вътрешното развитие. Нека всеки от вас да прецени доколко може да види себе си в тези 12 признака. Ако имате какво да допълните или прецизирате, моля оставете вашият текст като коментар под публикацията:

1. Болки в тялото, особено в шията, раменете и гърба. Това е резултат от интензивни промени в нивото на ДНК, тъй като "Христовото семе" се събужда. Това ще премине.

2. Чувство на дълбока вътрешна тъга без видима причина. Вие освобождавате миналото си (този живот и други) и това предизвиква чувство на тъга. Това е подобно на опита на преминаване от една къща, където сте живели в продължение на много, много години в нова къща. Колкото и да искате да се преместите в новата къща, има тъга оставяйки зад себе си спомените, енергията и преживяванията на старата къща. Това също ще премине.

3. Плач без видима причина. Подобно на # 2 по-горе. Добре и здравословно е да позволите сълзите да потекат. Те помагат да освободите старата енергия в себе си. Това също ще премине.

4. Внезапна промяна в работата или кариерата. Много често срещан симптом. Като се променяте, нещата около вас също ще се променят. Не се притеснявайте за намирането на "перфектната" работа или кариера точно сега. Това също ще премине. Вие сте в период на преход и може да направите няколко смени на работата, преди да се установите в една, която отговаря на вашата страст.

5. Оттегляне от семейните отношения. Вие сте свързани с вашето биологично семейство посредством старата карма. Когато излезете от кармичния цикъл, оковите на старите отношения са освободени. Това ще се появи като че ли се отдалечавате от семейството и приятелите си. Това също ще премине. След определен период от време, може да се разработи нова връзка с тях, ако е целесъобразно. Въпреки това, връзката ще бъде базирана в новата енергия, без кармични привързаности.

6. Необичайни модели на сън. Много нощи ще се будите между 2:00-4:00 ч.. Много работа се извършва вътре във вас, и това често ви кара да се събуждате за "глътка въздух". Не се притеснявайте. Ако не можете да се върнете към съня се изправете и направете нещо, а не да лежите в леглото и да се тревожите за човешки неща. Това също ще премине.

7. Интензивни сънища. Те могат да включват войни и боеве, гонитби или чудовищни сънища. Вие буквално освобождавате старата енергия вътре във вас и тези енергии на миналото често са символизирани като войни, бягане от нещо. Това също ще премине.

8. Физическа дезориентация. От време на време вие ще се чувствате много незаземени. Ще бъдете "пространствено предизвикани" с чувство все едно не можете да поставите двата си крака на земята, или че се разхождате между два свята. Тъй като вашето съзнание преминава в новата енергия, тялото ви понякога изостава. Прекарвайте повече време сред природата, за да помогнете за заземяването на новата енергия вътре. Това също ще премине.

9. Повишена "самостоятелна беседа". Вие ще откриете себе си да говорите с Вашият Аз по-често. Изведнъж ще осъзнаете, че сте били далеч бърборейки със себе си през последните 30 минути. Има едно ново ниво на комуникация, което се провежда в рамките на вашето същество и вие изпитвате върхът на айсберга в самостоятелните разговори. Разговорите ще се увеличат, те ще станат по-действени, по-съгласувани и по-мъдри. Не полудявате, просто се събуждате и се движите в новата енергия.

10. Чувство за самота, дори когато сте в компанията на други. Може да се чувствате сами и отстранени от другите. Може да почувствате желание да "бягатe" от групи и тълпи, защото вървите по свещен (сакрален) и самотен (личен) път. Колкото чувството на самота ви причинява безпокойство, толкова по-трудно е да се свързвате с другите по това време. Чувствата на самота също са свързани с факта, че вашите водачи са напуснали. Те са били с вас през всичките ви пътувания във всичките ви животи. Сега е време за тях да се отдръпннат, така бихте могли да попълните вашето пространство със собствената си божественост. Това също ще премине. Празнотата във вас ще бъде изпълнена с любовта и енергията на вашето Христово съзнание.

11. Загуба на страстта с малко или никакво желание да правите нещо. Това е добре, и е само част от процеса. Използвайте това време, за да "не вършите нищо". Не се борете със себе си по този въпрос, защото това ще мине. Това е подобно на рестартирането на компютъра. Вие трябва да го изключите за кратък период от време, за да се зареди нов, усъвършенстван софтуер, или в този случай, новата Христова енергия.

12 . Дълбок копнеж да се приберете вкъщи. Това е може би най-трудното и предизвикателно от всички признаци. Може да изпитате дълбоко и непреодолимо желание да напуснете планетата и да се върнете вкъщи. Това не е "самоубийствено" чувство. Не се основава на гняв или разочарование. Вие не искате да му отдавате голяма значимост, или да предизвикате драма за вас или другите. Има една тиха част от вас, която иска да се прибере вкъщи. Основната причина за това е съвсем проста. Вие завършихте кармичните цикли. Вие завършихте договора си за този живот. Вие сте готови да започнете нов живот, докато все още сте в това физическо тяло. По време на този процес на преход, имате вътрешна памет за това, което е от другата страна. Готови ли сте да привлечете още една обиколка в служба тук, на Земята? Готови ли сте да поемете предизвикателствата на преместването в Новата Енергия? Да, наистина можете да отидете Вкъщи точно сега. Но вие сте стигнали дотук, и след много, много животи би било жалко да напуснете преди края на филма. Освен това, Духа има нужда от вас тук, за да помогнете на другите в прехода към новата енергия. Те ще се нуждаят от човешко напътствие, точно като вас, който сте поели по пътя от старата енергия към новата. Пътят, който вървиш точно сега ти осигурява опита да станеш Учител на Новия Божествен Човек. Като самотно и тъмно, както вашето пътуване може да бъде, не забравяйте, че вие никога не сте сами.

Превод: Димитър Кирилов 

Thumbnail Таня Борисова Таня Борисова е създател на онлайн платформата Портал12. Автор на множество текстове и видео материали по темите за личностното израстване, духовното развитие и призванието на човек. "Портал12 е израз на нашата вяра в личната и колективна отговорност за важната роля на България в развитието на нов тип мислене през...

Коментари

04.12.2018 г. 12:34 ч. от: Veselin Boshnakov
И зчезване на много тежко главоболие проявяващо се най-малко един път в месеца от тридесет години. След кратко боледуване ,не сравнимо като усещания с дотогаващните ми чести такива,приключих с консумацията на месо с невероятна лекота. Точно в това боледуване чух глас който изрече името ми много отчетливо. Започна редовно придърпвощо,пулсиращо усещане в междувеждието,един път в небцето ,по-често в коста около очите във външната част и снощи ,в зъбите и челюста. След дълбока молитва аритмията която имам от 5години почти изчезна,по същия начин бе и с главоболието.По време на медитация в която очите ми бяха полу отворени,тялото ми изчезна.Виждах одеалото на кушетката.Избягвам многолюдие и компании в които премина целия ми живот. Добрите неща в живота ми идват едно след друго единадесети месец. Непрестанно благодаря на Отца ни и се моля дълбоко осъзнато. Отношенията със съпругата ми станаха почти идеални. Любовта осезаемо работи в мен. Тежко недоумение беше момента на взривът на просветление,когато се чудех ,на мен ли се случва това,тъй -като не смятах себе си за достоен. В момента в мен има двоумение дали трябва да споделям това,но го правя,за да подкрепя и осветля хора ,които се чудят какво става с тях. Слава Слава ,Слава на Отца ни който ми даде най-великото нещо ,за един човек-Просветление!
04.12.2018 г. 16:50 ч. от: Maria Asenova
Да по 10 от изброените признаци се чувствам точно така. Все повече мисля за природата и мога с часове да стоя и да съзарцаеам. И НЕ знам дали е правилно но се чувствам малка и нищожна в сравнение с това Божественно творение и синхрон на Планетата а и извън нея
04.12.2018 г. 18:34 ч. от: Владимир Емилов
Благодаря за статията. Благодаря и за подкрепата Веселин. Не си сам!
Да бъде Божията Воля! Амин!
05.12.2018 г. 07:04 ч. от: Yordan Petkov
Най-кратко в 12 състояния за мен изглежда така:
1.Първото е от обичайното съзнание с мисли да отидем към състояние на съзнание без мисли. Съзнанието е тук, но мислите отсъстват.
2. Второто е трайно да се установим в това състояние без мисли. Когато пожелаем то се появява.
3. На третото мислите вече не са проблем. Могат да дойдат, възможно е и да не дойдат. Имаме известен контрол над вниманието си.
4. Четвъртото е когато имаме пълен контрол над мисловната дейност. Отишли са си всякакви съмнения и притеснения относно мисленето.
5.Петотото е когато за първи път Божествената Любов се спусне върху нас. Никой не се е срещнал с Бог, колкото и да се е опитвал - Бог идва при нас, когато сме готови, когато искрено пожелаем това да се случи.
6.Постига се когато продължим и запазим доверието, че това е пътят. Пътят е труден, защото съмненията идват от различни страни: от обкръжението - роднини, приятели, общественото мнение; отвътре - спомени, надежди, опит, знание.
7.Когато можеш самостоятелно и без чужда помощ да се справяш със състоянията си. В което и състояние да се намираш, го осъзнаваш напълно.
8.Когато Божествената Любов тече трайно в теб и където и да отидеш, тя се излъчва от теб и я раздаваш. Не правиш нищо - енергията сама тече. Вниманието ти може да се отклони, но възвърнеш ли си го, я усещаш - тя е тук, не е необходимо да я търсиш или предизвикваш по някакъв начин. Остава само да я осъзнаваш постоянно.
Тогава идва Нирвана. Нирвана е подарък, не е постижение. Нирвана е подарък за отдаденост. Нирвана също има четири нива.

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3