Тао - Школа за движение

Регион: Велико Търново
Адрес: ул. Ильо Войвода №6
Телефон: +359 886 664 758

Тао - Школа за Движение е организация създадена през 2011 г.

Спортният клуб членува в "Българска Асоциация Спорт за Всички - БАСВ". Притежава удостоверение за вписване в регистрите на Министерството на младежта и спорта. 

В клуба преподават опитни инструктори в различни дисциплини и успешно се комбинират разнообразна методика за здраве, тренировки и устойчиво развитие на човешкия организъм.

Изкуството на движението е цялостен, генералистичен подход, състоящ се от много различни изкуства и дисциплини адаптирани за модерния човек. Атмосферата е в дух на приятелско сътрудничество и интелигентно съдействие.

Здравето е приоритет. Добрата физическа култура и психическа устойчивост, както и цялостната адаптивност към външни и вътрешни провокации е резултат от постоянството и практикуването на метода, който сме разработили.

TAO - Школа за Движение организира тренировки в зала по предварително обявения график, занимания на открито, семинари и лагери в различни краища на родината и света.

Тренировки:

  • Йога, Дихателни и Мисловни упражнения.
  • Тай дзи, Ци гун и Кунг фу
  • Детска група - Паркур и Фрийрън. 
  • Бразилско джиу джицу и Гимнастически силови тренировки.
  • Здравни консултации и хранителни режими.
  • Разходки, планинарство, туризъм, лагеруване и бушкрафт през почивните дни.

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3