Пловдивски Културен Институт

Регион: Пловдив
Адрес: ул. „Иван Перпелиев“ 5
Телефон: 088 477 7050

Пловдивски Културен Институт е едно съврменно място в сърцето на Пловдив, намиращо се в самостоятелна сграда между стария и нов град. Мисията на ПКИ е на едно място да се срещнат различни култури, изкуства, фолклор, спорт, древни знания, съвременни алтернативни подходи и холистични методи и чрез една удивителна симбиоза от възможности за всяка възраст да стимулира повече хора да открият пътя към по-добро физическо и емоционално здраве, самопознание, духовно израстване, отлично настроение и пълноценна почивка.

Доброто местоположение и организация, съчетаването на Галерия с пет модерни зали, големият капацитет и функционален дизайн, изчистени пространства и съвременен комфорт са част от характеристиките, с които ПКИ разполага, за да реализира идеите си. 

Графикът на ПКИ включва голямо разнообразие от занимания: народни танци, модерни танци, детски класове, духовни практики, спортни класове... 

Допълнително за изложбите и събитията, които се организират може да научите от посочения сайт. 

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3