Indi Art Cafe - Ателие за рисуване с къна

Регион: Пловдив
Адрес: ул. Леонардо Давинчи 21
Телефон: 0894 356 961

Indi Art Cafe е ателие за рисуване с натурална къна и джагуа. Тук всеки желаещ ще може да се сдобие с изящна рисунка върху тялото, докато пие сутрешното си ароматно кафе или релаксиращ следобеден чай. Това е място за споделяне на творчески идеи в различни форми.

Ателието предлага обучителни курсове за рисуване с къна, различни творчески работилнички, както и всички необходими материали, за да направите сами Махенди.

Рисуването на тялото с къна е красива и загадъчна форма на изкуство, използвано в продължение на векове, за да лекува, украсява и благославя

Почитателите на Индийската аюрведична кухня ще открият интерени книги, екзотични подправки, аюрведичен чай, както и здравословни курабийки.

В ателието се случват различни събития и творчески работилнички, като: курсове за рисуване с къна, плъстене и иглонабиване на вълна, леене на ръчна хартия, плетене и рисуване на мандали, изработване на свещи от натурален пчелен восък, рисуване с различни техники, приготвяне на домашна козметика и дори музикални вечери!

Всеки месец е посветен на различен автор, чието творчество се представя с малко празненство на 11-то число. Независимо дали обичате да майсторите неща, снимате или рисувате.. пространството е отворено за вашите идеи!

Повече информация може да получите в посочения сайт или Facebook страница!

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3