Център за себепознание и личностно развитие - Калей

Регион: София - град
Адрес: ул. Яворец 8
Телефон: 088 933 4805

Център Калей отваря вратите си през 2010 година. Центърът е създаден с цел да помогне на всеки, който търси и се стреми пък промяна, да опознае и развие себе си. "Калей" е онова пространство, в което човек получава терапия на различни нива и чрез различни методи. 

Хармонизирайте личността си чрез психологическа работа, изчистване на блокиращи вярвания, прекъсване на минали модели, хармонизиране на ума, духа и тялото чрез методи на себепознание като психология, астрология, коучинг и др.

"Калей" е пъстър, с широк регистър от дейности и услуги, но и с фокус - към човека, рода и семейството. Екипът на център Калей застава от всеки до вас с отговорност, професионализъм и радост, за да ви подкрепи в стремежа да подобрите отношенията, кариерата, здравето и като цяло живота си към по-добро. 

Допълнителна информация за консултациите, събитията, обученията и екипа може да получите като разгледате посочения сайт!

 

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3