БИО Магазин Boutiq foods

Регион: Пловдив
Адрес: бул. Шести септември 110 /А/
Телефон: 0888 447 364

Магазин Boutiq foods е специализиран магазин за здравословни и био храни на едро и дребно, натурална и био козметика.

Boutiq Foods предлага на своите клиенти само висококачествени био продукти с проверен произход. Можете да откриете широка гама хранителни и козметични био продукти, които ще удовлетворят всеки вкус! Предназначени за малки и големи, погрижете се за здравето на цялото семейство с Boutiq Foods. Изберете всичко необходимо бързо и лесно с онлайн магазина.

Екологично чистите продукти на Boutiq Foods пристигат при вас с гаранция за качество и страхотен вкус и аромат. Погрижете се за опазването на околната среда, защото избирайки еко продукти, вие избирате всичко необходимо за вас, което не е обработено с химикали и пестициди. Така не само ще получите екологично чисти продукти, но и ще подпомогнете намаляване употребата на вредни вещества, които се отделят в природата.

Изберете еко продукти с грижа за себе си и природата! Продуктите, които ще откриете са висококачествени и екологично чисти. Изберете еко продукти, спестявайки си време и пари, а продуктите ще пристигнат директно пред вашата врата!

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3