Новите деца

05.05.2018 г. 10:58 ч. от: Yordan Petkov
1 0
Текста, който следва е от преди 5 години. Тогава споделих в публичното пространство мои преживявания и идеи, събрани в малка електронна книга. Днес срещам много такива деца и затова се връщам към този текст. Това, за което си говорим по "духовните" форуми е за времето, когато хората са имали седем степенна аура. Основните религии и Учители говорят за тези седем степени- Буда или Лао Дзъ, това им е максимума. Днес срещам деца с 12 степенна аура. Аз съм трета възраст,през повечето време наблюдавам, не съм пряко свързан с отглеждането на такива деца, но моите деца имат проблем с отглеждането на такова дете. И не само те, предполагам,че и другите родители на подобни деца изпитват същите затруднения.Споделям част от тази книга за да знаят родителите на такива деца,че грешката не е в тях, децата са нов модел и очакват друго отношение.

"Гостувах на мои близки, които имат две малки деца. Едното е на две години, другото наближава 5 месеца. Преди една година, когато имаха само едно, което тъкмо прохождаше, разговарях с него като с възрастен човек — в прав текст, с много думи му обяснявах какво очаквам от него, с равен глас без да му давам възможност да се възползва от интонацията и то разбираше отлично. В шок изпаднах тази година, когато бебе, родено в първите дни на осмия месец — 2 кг 200 гр, в момента на 4 месеца и 25 дни, буквално ми проговори. Случи се като в американски филм, където животните разговарят с хората, но този път беше на живо и аз бях участник. Взех го на ръце и се опитвах да го наместя, защото е късо — около 50 см. Не ми е това обичайно състояние и на ум си мърморех, че се върти и огъва. Продължих монолога с въпрос: „Какъв ти е проблемът, че се въртиш?“ и тогава чух вътре в главата си отговора — „Не се прави на глупак!“ Не очаквах бебе да ми говори и затова вътрешно пак попитах — „Какво ти има?“ И пак получих отговор — „Не се чувствам добре в това тяло.“ Замълчах, онемях — върнах го на майка му, не можех да го държа повече, толкова неочаквано беше всичко. След няколко минути насочих вниманието си към него, за да го разгледам енергийно. Това дете респектираше, то ме накара да се държа с него сериозно и отговорно, и като с възрастен човек. Отговаряше на всеки въпрос, който мислено формулирах адекватно и сериозно, и моето отношение на възрастен към бебе се оказа доста глупаво, защото срещу себе си имах зрял човек, който не търпеше някой да се лигави. Опитът ми да мисля за него като за дете се оказа глупав и аз се отнесох сериозно и отговорно, и тогава всичко си дойде на мястото. Първо се оказа, че тя (защото е момиче) няма мисловна дейност. Вътре, мисловното поле е празно, чисто, но разбира всичко, когато е формулирано като действие. Явно глаголите са и зададени в базовата програма. Второ, отлично знае какво иска. Заварих я в позиция легнала, защото нямат много време за нея — това е обичайното и състояние. Когато я взех на ръце, почти веднага се ориентира, поза легнала не и харесваше и започнах да я държа права, но след това и това се оказа малко, трябваше и аз да стоя прав — само тогава беше доволна. Всичките тези промени се случиха в рамките на 24 часа.

12
В следващите дни добавихме и разходка, не искаше да стои в една стая. Тя вече ръководеше. Понеже нямахме какво да си говорим и аз избягвах всякаква мисловна дейност, особено когато е в мен, започнах да я наблюдавам. Когато я видях за първи път беше в режим хранене—сън на всеки два часа. Постепенно разреди храненията и започна да будува повече. Стоеше права и разглеждаше. Когато заспеше понякога се будеше и точно в тези моменти виждах как идват спомени от миналото. В останалото време беше чиста като огледало — веднага отразяваше опитите ми да се държа с нея като с бебе. Искаше помощ, искаше съдействие защото тялото не и служи и не приемаше пренебрежителното ми отношение на голям към малък, когато си го позволявах заради навика. Видях, че заспива след хранене, защото енергията и намалява, но това бързо се коригира — тя започна да расте като гъба. Промените ставаха за часове. Разгледах фината и система, енергията — още не беше развита, но готовността беше налице. Тя осъзнаваше всичко.
Имах определено някаква нагласа за изненади, защото дълго преди да се роди знаех, че ще е от новите. Гледана от страни, тя имаше пълна защита — обградена аура като в цилиндър, не можех да надникна вътре, а новият ми Учител не ми даваше да любопитствам. Така оставих нещата до деня, в който за първи път се срещнахме на живо. Тя имаше същата фина вибрация, която познавах като моя най—фина, най—вътрешна същност, но беше изпълнена изцяло с нея. При мен има много пластове, много за чистене. В сърцевината, най—вътре тече тази фина енергия и върху нея са наслоени пласт след пласт, докато се стигне до най—грубия. Малката беше чиста и незамърсена — вътре няма пластове. По същия начин виждам и моя Учител — външно е в тяло, както всички хора, но вътре е празно, вътре е безкрая."
05.05.2018 г. 12:43 ч. от: Yordan Petkov
1 0
Детето се роди на 25 Декември 2012 година, много интересна дата.Тя бележи края на един Свят и началото на Нов.
01.07.2018 г. 17:53 ч. от: Yordan Petkov
0 0
Това видео е от преди 5 години... https://www.youtube.com/watch?v=UKys46phMEI
26.07.2018 г. 16:30 ч. от: александър александров
0 0
,,Явно глаголите са и зададени в базовата програма." ? ?
Мисленето е сетивно/образно , без думи .

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3