Има ли смисъл и за кого да се разпространяват прогнози за апокалиптично бъдеще ?

30.01.2018 г. 01:36 ч. от: Diana Dlb.
0 0
Последната година особено се зашумя в нета и по различни интервюта и събирания за злокобни предстоящи природни катаклизми. Някак бяха изровени всички най- мрачни прогнози на врачки, контактьори, пророци наши родни и чуждоземни - и то за най-близко бъдеще. Стана модерно да се говори за Луцифер, Ариман и др. тъмни сили. Хора, иначе осъзнати , станаха жертва на същите сили и започнаха да обсъждат безотговорно и необмислено тези теми пред всякаква публика. По този начин масово хората биват програмирани и там им се налива само безпокойство и страх. Всеки втори българин е убеден, че до 2022 година ще се случи нещо ужасно и тихо се надява, че боговете ще го пощадят От тук си задавам въпроса: Кому е нужно това? Защо даваме сили на злото като го държим в съзнанието си? Само мъдреците могат да изучават злото. В момента трябва да говорим за обратното - за изграждане на душевен мир чрез чисти мисли и чисти действия, за хармония и вътрешна тишина. Добре е да се дадат и методи за самоконтрол и справяне с паразитни състояния като тревожност, недоволство, страх, ревност и др. Нека спрем да говорим и мислим за злото в света и да си дадем шанс за едно прекрасно развитие в правилната посока.
30.01.2018 г. 08:13 ч. от: Yordan Petkov
0 0
Има значение къде се "шуми", кой и защо? Ще отговоря само за себе си, защото и аз съм автор на подобни "прогнози". Пиша в няколко сайта, за които знам,че четящите там би трябвало да имат някаква подготовка за да разберат написаното. Пиша в този сайт без притеснения, защото предполагам,че читателите имат някои идеи за душата,че тялото остава на земята, но душата продължава и т.н. Тези хора няма от какво да се притесняват, те осъзнават,че са тук за да съберат опитности и след това продължават. Ако трябва читателите да бъдат предупреждавани,че в този сайт е възможно да намерят информация, която ще промени живота им, това е отговорност на собствениците на сайта, да дадат нужните указания.
В последните години позитивните коментари за нови енергии, за извисяване,повдигане на вибрациите станаха толкова много,че трябва да се уравновесят с нещо по-близо до реалността. Само хора, заели позата на щраус търсещ вода в пясъка, не виждат, че нашата цивилизация върви към разпад, към унищожение. Затова, няколкото човека на които е дадено правото да осведомяват го правят не защото така им харесва, а защото подобно ясновидство за глобалните промени се дава за да са в помощ на останалите. Не е за лично ползване, затова е глобално.
30.01.2018 г. 10:04 ч. от: Diana Dlb.
0 0
Да, тук можем да си кажем всичко. Но все пак достатъчно по темата . Всички мислят за едно мрачно бъдеще и с мислите си го предизвикват. Вече е време да се дадат и методи за преодоляване. Отнема години на един човек да се научи да превръща вътрешните си страхове и съмнения в мир и радост. Слабата вяра не позволява на хората да приемат истината, че в света се случва това, което е най-доброто за всички. Вместо божествен план те виждат пъклен замисъл. Да оставим злото на злите и да се погрижим за вътрешната си хармония. Това е единственото разумно за момента.
03.02.2018 г. 10:10 ч. от: Yordan Petkov
0 0
Преди 1986 година много малко хора са били способни да повишат осъзнаването си. След тази година тази възможност на практика е дадена на всеки човек.Затова се казва, че живеем във времето на Страшния съд, защото всеки сам отсъжда за себе си къде да живее - в рая или ада. Зависи от осъзнаването. Този период продължи до 2012 година. Всеки имаше шанс. Следващите пет години бяха наситени с огромна енергия, помощта отвън може да се измерва само с космически мащаби.Тогава започнаха да се раждат и съвсем нов модел деца. От близо година вървим само надолу и е много вероятно и най-мрачните прогнози да се сбъднат. Казвам това защото усещам енергиите, които се спускат върху Земята. Вече са много редуцирани-насочени са само към конкретни области и конкретни хора.
05.02.2018 г. 17:10 ч. от: Emilia Eckermann
0 0
Zitiram otkas ot Channeling, google-prevod, ne mnogo dobar, no se rasbira.
http://www.torindiegalaxien.de/h-metatron12/2018daskommendejahr.html />
(Channeling ot James Tybberon sa moje bi edinstvenite, na koito imam potsti doverieto, tse informatssiata e tsista i naistina ot Metatron).

„2018 - следващата година, претегляща истината, мъдрост и разграничение
EE Metatron от Tyberonn, 20.01.2018

Политика, война и безредици

В енергията на 2018 има астрологически фаза на напрежението, тероризъм и политически дисбаланс, особено по време на ретрограден Марс и Сатурн. Това е срокът от конфликти и тероризъм е по-вероятно да се случи и да ескалира. Това ще бъде време, в което се разкрива сянката, и "кутията на Пандора" е визуално отворена. Това е време, когато става въпрос за поляризация, бунтове, скандали, политически вълнения и дори да се задачи. Пътуване в конфликтната области, включително в Близкия изток и части от Европа, трябва да се обмисли внимателно от 19 август до края на юли, в който Меркурий, Марс и Сатурн са всички силно намалява ъгли.

Политическата нестабилност и поляризация ще продължи през 2018 г., а след това в продължение на две седемгодишни цикли.

Безредиците, насилието, тероризма и религиозния екстремизъм ще продължи. Сабя тракане ще доведе до Северна Корея сценарий повече възходи и падения, но в никакъвa ядрена война.

Икономиката 2018

Това не е нашата роля да спекулираме за икономиката. Ние просто ще кажа, че пазарите и икономиките, в действителност, от страх, медии и правителства, валутни брокери, пирати, силови групи финансови, корпорации и конгломерати са силно засегнати, докато икономическата система трябва да се промени, а не да служи тотален срив в глобален хаос на Новата Земя. Няма да се допусне пълен срив. Сривът не е възпрепятстван за алтруистични цели, но тъй като тези консорциуми, комисии и корпоративни конгломерати, държави, световни икономики проверяват, това няма да бъде позволено за свои цели на властта, контрол и алчност. Преходът към нова, по-справедлива система ще се проведе в течение на времето, но все пак да отнеме около повече от две десетилетия. Това ще бъде постепенен процес. Но шофьорите вече са въведени, за да се постигне по-справедлива система.

Ефектът на мрака: урагани и земетресения, природните бедствия

Те се появяват, като естествена последица от планетарен баланс и ще продължи, тъй като те винаги са прави в планетарната ви история. Въпреки че е изключително трудно да се има сребърен слой и основната резултат страница, урагани, пожари и земетресения, дори ако те са болезнени, се използва за производство на най-добрите аспекти на човечеството. Това абсолютно не се наказва, а не отмъщение.
Набезите (и земетресения) не са ~, тъй като някои теоретици на конспирацията твърдят ~ създаден изкуствено чрез науката или тайните правителства. Те не са резултат от HAARP. Технологията да манипулира времето и контрол не е наистина развита, все още не се предлага във вашата присъствие.

В действителност, всички затъмнения създават интересни гравитационни изкривявания в така наречените Majorana и Але ефекти. Точно като пълнолуние, приливите и океаните могат да се управляват просторен напрежение, той може затъмнение ... в много по-сложно ниво. Когато слънцето и луната се затъмни изравнени, земната кора, в действителност се издуе и участък циркулират магма и дестабилизира тектоничните плочи.

Земетресенията са от 3 до 4 пъти по-вероятно по време и след пълния мрак. Въпреки, че земните си геолозите все още не са в състояние да предскаже с определени времеви земетресения, то в момента е възможно да се определи най-вероятните места, където те могат да се появят. Ще има преоткриване на науката и технологиите в не много далечно бъдеще, за да бъде в състояние да предскаже земетресения точно. Чрез комбиниране на данни, получени от напредналите технологии в земята радар, сателитна инфрачервена, подземен сонар, протон магнитометър и супер висока резолюция аерофотоснимки си геолозите могат да определят тясно мястото и времето на вулканични и тектонски събития.

Бъдете особено внимателни по време на втората фаза на затъмнения през юли и август 2018 г. Земетресенията са по-склонни на този етап."

P.S. Njamam kirilitsa sa da moga da napravja korektiata pri netotsnostite. Isprastam tasi informatsia, sastoto e vajna: Njama da ima sriv na svetovnata ikonomika, njama da ima jadrena voina i njama da ima globalni kataklismi. I tasi informatia Metatron ja dade v predischnia channeling sa semjata, bes da fiksira totsno 2018 godina.
Otbjagvane na patuvaniata stava vapros sa ot kraja na juli do 19 avgust.

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3