За времето

25.01.2018 г. 08:03 ч. от: Yordan Petkov
0 0
Днес е 25/01/2018. Зима е по нашите ширини, а времето продължава да е много приятно - без виелици, без студ. Прогнозата за дните до края на януари е за още по-топли дни. Едни топли антициклони един след друг носят топъл въздух към нас. Може би това е случайност за някого, за мен не е. Отново ни се показва, че тук е много специално място! Остава сами да достигнем до изводите какво се иска от нас, но това е друга тема за разговор, която очаквам да видя в сайтовете за духовност. Само ще подскажа, че има много българи с много голям реализиран потенциал,благодарение на които новото съзнание ще слезе сред нас, но те не са публични личности, не говорят за Бог и космически йерархии. Говорят за това, което те познават, за ежедневните проблеми на хората и как да ги преодолеят.
25.01.2018 г. 10:17 ч. от: Пламен Петков
0 0
Безвремието се ограничило във времето за да Го познаем. И затова един ден просветнало на душата и рекла: "Времето е в нас, а ние сме във времето; то нас обръща и ние него обръщаме... :) Поздрави от Слънчево Велико Търново!"
29.01.2018 г. 08:52 ч. от: Anna Boncheva
0 0
Както каза една моя приятелка, не трябва да се възгордяваме от специалната земя на която живеем, а да го приемем като отговорност и да ни подбуди към дела. Времето тече все по бързо и скъсява своя ход, така че процепът става все по-къс и ние следва да не губим нито минута време в израстването си и даването на пример и на околните.
31.01.2018 г. 09:18 ч. от: Yordan Petkov
0 0
Тази сутрин фейсбук ми напомни за една моя публикация от преди три години. Прехвърлям я тук,защото в България в момента има около 60 човека с този потенциал и ако някой търси да развие вътрешния си потенциал,те могат да му бъдат от голяма помощ.Пак напомням,не са публични личности. "Този материал съм го качвал и преди на стената си http://www.lifehack.bg/self-improve/moge-bi-ne-zaslugavash-neshto-po-dobrro/ , защото според мен има много истини в него. Но понеже днес за мен е един различен ден ще допълня още нещо, което не открих в материала. Човек идва на тази Земя за да възстанови изгубената си връзка с Източника. Всеки от нас може да усети в тялото си два потока енергии- възходящ и низходящ. Тези потоци на по- късен етап могат да се усетят и като реки от енергия. Потока, който се издига нагоре е Кундалини. Потока, който се спуска отгоре има много имена, но в християнството е известен като Божия благодат. За издигането на Кундалини можем да направим това-онова, за Божията благодат не можем да направим нищо.Тя се спуска когато се спусне. Единствената помощна техника за благодатта е да застанем до някой, който е достатъчно чист вътре за да послужи като катализатор, но трябва и ние да сме извървяли част от Пътя. Тази нощ Благодатта потече върху мен и сега в този момент продължава. Тя се спуска върху всички, върху цялата Земя, но само по-чувствителните предполагам я усещат, но ако не познават достатъчно теории най-вероятно не могат да познаят Източника на тази енергия. "

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3