За времето

25.01.2018 г. 08:03 ч. от: Yordan Petkov
0 0
Днес е 25/01/2018. Зима е по нашите ширини, а времето продължава да е много приятно - без виелици, без студ. Прогнозата за дните до края на януари е за още по-топли дни. Едни топли антициклони един след друг носят топъл въздух към нас. Може би това е случайност за някого, за мен не е. Отново ни се показва, че тук е много специално място! Остава сами да достигнем до изводите какво се иска от нас, но това е друга тема за разговор, която очаквам да видя в сайтовете за духовност. Само ще подскажа, че има много българи с много голям реализиран потенциал,благодарение на които новото съзнание ще слезе сред нас, но те не са публични личности, не говорят за Бог и космически йерархии. Говорят за това, което те познават, за ежедневните проблеми на хората и как да ги преодолеят.
25.01.2018 г. 10:17 ч. от: Пламен Петков
0 0
Безвремието се ограничило във времето за да Го познаем. И затова един ден просветнало на душата и рекла: "Времето е в нас, а ние сме във времето; то нас обръща и ние него обръщаме... :) Поздрави от Слънчево Велико Търново!"
29.01.2018 г. 08:52 ч. от: Anna Boncheva
0 0
Както каза една моя приятелка, не трябва да се възгордяваме от специалната земя на която живеем, а да го приемем като отговорност и да ни подбуди към дела. Времето тече все по бързо и скъсява своя ход, така че процепът става все по-къс и ние следва да не губим нито минута време в израстването си и даването на пример и на околните.
31.01.2018 г. 09:18 ч. от: Yordan Petkov
0 0
Тази сутрин фейсбук ми напомни за една моя публикация от преди три години. Прехвърлям я тук,защото в България в момента има около 60 човека с този потенциал и ако някой търси да развие вътрешния си потенциал,те могат да му бъдат от голяма помощ.Пак напомням,не са публични личности. "Този материал съм го качвал и преди на стената си http://www.lifehack.bg/self-improve/moge-bi-ne-zaslugavash-neshto-po-dobrro/ , защото според мен има много истини в него. Но понеже днес за мен е един различен ден ще допълня още нещо, което не открих в материала. Човек идва на тази Земя за да възстанови изгубената си връзка с Източника. Всеки от нас може да усети в тялото си два потока енергии- възходящ и низходящ. Тези потоци на по- късен етап могат да се усетят и като реки от енергия. Потока, който се издига нагоре е Кундалини. Потока, който се спуска отгоре има много имена, но в християнството е известен като Божия благодат. За издигането на Кундалини можем да направим това-онова, за Божията благодат не можем да направим нищо.Тя се спуска когато се спусне. Единствената помощна техника за благодатта е да застанем до някой, който е достатъчно чист вътре за да послужи като катализатор, но трябва и ние да сме извървяли част от Пътя. Тази нощ Благодатта потече върху мен и сега в този момент продължава. Тя се спуска върху всички, върху цялата Земя, но само по-чувствителните предполагам я усещат, но ако не познават достатъчно теории най-вероятно не могат да познаят Източника на тази енергия. "
14.06.2018 г. 08:05 ч. от: Yordan Petkov
0 0
Пролетта си отиде, настъпва лятото, но с какво? Силни дъждове и градушки. Това, което може да се види от прогнозите за времето е слънчево и относително хладно време по морския бряг и горещо и валежи в останалата част на страната. Периодично споделям какви енергии се "спускат" върху нас и това,че вече не са върху цялата страна, а само върху определени части. Времето е един от показателите как се развива човешкото осъзнаване. Все по отчетливо се виждат малкото места, където осъзнаването се развива и къде няма промяна. Коментара, който следва е от личната ми страница от преди година.
''От три дни отгоре се спуска много фина енергия към всеки, който издигне собствената си енергия над трета чакра. Обикновено за тази енергия се чака, изисква се подготовка, изисква се време. Сега се спуска върху всеки веднага, достатъчно е да издигне собствената си енергия.

Втория момент, който наблюдавам е, че се спуска само в определени зони, не както в предните години да се спусне върху цялата земя. Това е много тревожно, защото означава,че процесите по разрушението са в много напреднал стадий. Идва време, в което ще оцеляват само тези, които са достатъчно "проводими". Идва много бързо. В периода 2012-2015 г. фината енергия се спускаше върху цялата земя, всеки имаше достъп до нея. Сега се спуска само през тези, които имат директна "връзка", само през осъзнатите. Което на практика означава,че предстои да се обособят около тях "острови" за оцеляване - за всички останали "потопа" в прекия и преносен смисъл е си В България най-силно се усеща спускащата се енергия в района на Варна.

28/05/2017"

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3