Калин Кирилов

Avatar
7
публикации

Калин Кирилов работи по задълбочен начин по Словото на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), като е съставител на книгите:

"За Българите и България"

"Виделината на Слънцето"

"Луната"

"Окултно пеене и говорене"

 

"Словото Божие протяга Бащина ръка към Българите, България, а и Света за всички истински Българи по Дух и Душа, които жадуват за Истината, без значение на светските им или религиозни схващания, социален статус, пол и възраст.

След идването на Учителя Беинса Дуно отново България стана извор на Висша Духовност, както е била в миналото (по времето на Орфей), а и ще бъде за в бъдеще според Волята Божия.

Както Слънцето свети еднакво за всички така и Бог в още по-висша степен разпраща Благодатта Си към съществата от Световете, а те, според тяхното лично отношение, разумност и поведение възприемат от Него, дотолкова, доколкото им е позволено, а и възможно.

Включените цитати са много повече от литература за бързо или еднократно прочитане. Те изграждат автентично представянето на малка, но тематически концентрирана част от Словото Божие, дадено в България чрез Всемировия Учител Беинса Дуно."

 

изгрев.com

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3