Търси

Звукова медитация с гонг и тибетски купи в Хасково

Начало
25.07.2019 г. от: 18:30 ч.
Край
26.07.2019 г. от: 09:00 ч.
Организатор:Духът. The Spirit
Телефон:087 958 4085
Лице за контакт:Петър Карайовчев
Звукова медитация с гонг и тибетски купи на 25 юли, в Народно читалище " Св. Климент Охридски" - 1969, гр. Хасково и отбелязване на "Деня извън Времето".

На 26 юли ще изпратим Слънцето от вр. Аида отново с вълшебните инструменти в 19:30ч.
Добре дошли!

Допълнително информация за тези, които до сега не са присъствали на подобен сеанс:

Звуковата медитация с гонг и тибетски купи ни дава възможност да се потопим в медитативните и лечебни вибрации на инструментите, в зареждащата енергия на холистичните звуци. Звукът на гонга прониква в тялото, масажира всяка клетка, регулира мозъчните вълни и отвежда в състояние на покой, предизвиквайки спонтанно медитативно състояние, гонговете дават възможност на ума да се изключи от натиска на мислите и слушателят да достигне до връзка с вътрешния си АЗ и до нуждите на своята душа.

Гонговете подпомагат индивидуалността и независимостта, подобряват кондицията, разрушават старите неработещи връзки и подпомагат изграждане на нови, подпомагат комуникацията, свободния избор, активират ума, помагат да се чувстваме добре в собственото си тяло, да разпознаем нашите емоционални нужди, помагайки да поправим това което не работи добре и да възвърнем състоянието на баланс. Вибрациите на гонговете ни дават кураж да търсим нови пътища да изразим себе си.

Гонговете са най-мощните лечебни музикални инструменти, които работят на на всички нива – физическо, психическо, ментално и емоционално, донасят ни красота, хармония, креативност, изобилие, сила и любов към себе си и другите, подобряват сексуалността и артистичността ни.

Хармоничните звуци успокояват ума, освобождават негативните мисли и емоции, тонизират тялото, балансират чакрите, предразполагат към осъзнаването на важни моменти и състояния и тяхното разрешаване и освобождаване. Гонговете и тибетските купи са лечебни ръчно изработени и настроени на специални честоти инструменти, чиито вибрации резонират с човешкото звуково поле и освобождават нехармоничните вибрации от тялото.

Какво се случва в т.нар. "Ден извън Времето" ?

Земята се потапя в състояние на тишина и спокойствие. Става изчистване от старите програми, цялата Вселена се настройва на единен ритъм, извършва се подготовка за новия цикъл, новите програми.

Предварително записване на лично съобщение в страницата или по телефон
продължителност: 60мин.
Вход: 15лв. / ДАРение
Водещ: Петър Карайовчев

Спонсори на Портал 12