Зуни Елдер: Стотици пророчества се обединяват, навлизаме във фаза на силно духовно пробуждане

09.02.2017 г.
23473
Добавена от: Портал12
Представям ви част от изявлението на Зуни Елдер, казано на неговият роден език Лакота, по време на среща в параклиса Тилман на ООН. Шаманът говори за силно обединение на редица пророчества за Света и особена концентрация на енергиите след 2012-а година.

В момента сме във фаза на силно активизиране на ново ниво на съзнание на човечеството, което ще се състои главно в духовно събуждане и опазване на древните знания. За да се случи това обаче, на места хората имат нужда от сътресаващи ситуации и катаклизми.

"Ние сме част от Сътворението и ако ние нарушаваме законите на Сътворението, ще се унищожим. Ние, коренните пазачи на Майката Земя, нямаме друг избор, освен да следваме и поддържаме автентичните инструкции, които поддържат непрекъснатостта на живота. Ние признаваме нашата пъпна връзка с майката Земя и призоваваме хората да разберат, че тя е източник на живот, а не на само на това - ресурсите да бъдат експлоатирани. Ние говорим от името на цялото творение днес, за да получат хората спешно съобщение, че човек е отишъл твърде далеч, и сега е в състояние в състояние на оцеляване."

"Ние предупредихме, че един ден човечеството няма да е в състояние да контролира това, което е създало. Този ден е тук. Не поддаваме предупреждения от двете природата и хората на Земята ни държи по пътя на самоунищожение. Ядрената криза във Фукушима, нефтените разливи, които се случват всяк година и замърсяват водите, повреди на тръбопроводите, въздействия на емисиите на въглероден диоксид и унищожаване на подземните води чрез хидравличен фракинг, са само някои от дълбоките проблеми. В допълнение, тези дейности и развитие продължават да причиняват влошаване и унищожаване на свещени места и свещени води, които са жизнено важни за човешкия живот."

"В бъдеще ще има неща, които ще се случват, и които ще бъдат пряко свързани с чужди и небесни цивилизации. Аз не заявявам това просто така, аз не чета научна фантастика, а ви споделям знание, което се предава по потомствена линия при нас. И знам, че след 20 - 30 години, нещата ще се концентрират толкова силно, че вече ще започнат да се случват съвсем видимо. За по-подготвените хора, те вече започнаха да се случват и много от тях усещат това."
 




Свързани публикации

23.07.2016 г.
268088

Пророчествата за Европа се сбъдват. Хиляди се подготвят за завръщане в България

Терористичните актове от последните две години са едва на повърхността на натрупаните с години тежки проблеми, които назряваха като цирей под лъскавата и на много места позлатена опаковка на западно-европейската територия
13.12.2015 г.
49898

Проф.Попхристов: Пророчество на катарите предрича църква на Любовта (ВИДЕО)

Професор Попхристов обясни детайли за пророчеството на катарите и връзката му със зареждането на нашата планета с женска енергия на любовта и промяната на магнитната решетка на Земята
22.10.2016 г.
13004

Христо Нанев: България е страна на изпитанията, но е целуната от Бог! (ВИДЕО ЛЕКЦИЯ)

В пълното видео по време на лекцията можете д разберете каква е връзката на Лулчев с Петър Дънов, какъв е бил животът на пророка в обкръжението на Цар Борис III-и и предсказанията за историята на България
11.05.2016 г.
7058

Христо Нанев: Духовната връзка между българските феномени не е случайна (ВИДЕО)

Христо Нанев говори за богомилите през погледа на големите български феномени Слава Севрюкова, Дядо Влайчо, Преподобна Стойна, а също така направи някои аналогии между богомилството и учението на бялото братство.
31.10.2016 г.
3461

Орфическите мистерии са духовен ключ за възвръщане към Божественото

И египетските Мистерии и Орфическите и по-късно Християнските Мистерии се основават на тайната за нововъзстановяване на предишното духовно космическо състояние на Човека. И разкриват на истински търсещия, път по който смъртта може да бъде преодоляна.