Живко Желев: Енергиите на хората от Земята оказват влияние на същества от други цивилизации (ВИДЕО)

05.05.2016 г.
2992
Добавена от: Портал12
Представяме ви лекция на проф. Живко Желев за неговите изследвания върху познанието на богомилите и бъдещето на науката. Той разяснява връзките между бъдеще и настояще, в контекста на разстоянието във Вселената. Разглежда мястото на нашата галактика - Млечен път в заснетата от телескопът Хъбъл 10-15% визия на нашата Вселена, където нашето астро физическо присъствие наподобява нано-реалност.

Сериозен акцент в лекцията е значението на водата във формирането на живота на нашата планета, както и за важните връзки и фотонни излъчвания от Земята, които оказват влияние на космоса, включително на същества от сравнително близки цивилизации - на разстояние от 1 до 5 светлинни години.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

 
Свързани публикации

11.04.2016 г.
23646

Дамян Попхристов: Посланието на богомилите е за всемирна Любов и ненасилие! (ПЪЛНА ВИДЕО ЛЕКЦИЯ+СНИМКИ)

Каква е мисията на българите? Какво е заложено в генетичната ни памет? Какво е посланието на богомилите? Кой всъщност се преражда в Преподобна Стойна?....

​Отговори на тези въпроси вижте в лекцията на проф.Дамян Попхристов - "Богомилското учение - Езотерично Християнство", дадена във втория ден на Международния форум "Българският дух в Европа през вековете"
24.03.2016 г.
19807

Какъв е генетичният код на българите и каква е мисията на нашия народ?

Според Дамян Попхристов наследството на българите в наши дни се предава чрез генетичния код, който носим. Той е наистина уникален, свързан е с мисията ни и с това, че българите наистина сме богоизбрани
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай