Започна записването за Играя и работя 2016 в село Гудевица

18.03.2016 г.
2994
Добавена от: Портал12
1 коментара
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
„Училище сред природата“ на НЧ Бъдеще сега в село Гудевица и тази година организира курс „Играя и работя с деца и младежи“ – времето за записване вече тече. През настоящата 2016 курсът празнува 10-годишен юбилей.

За първи път от 10 години насам, освен 9-дневното интензивно обучение, участниците в курса ще преминат предварителен онлайн курс в продължение на повече от 2 месеца.

Може да изберете между едно от двете издания на курса през тази година:

17 – 26 Юни - Обучителният он-лайн курс започва на 15.04.2016 г.
- срок за записване до 1.04.2016 г.

16 – 25 Септември - Обучителният он-лайн курс започва на 15.07.2016 г.
- срок за записване до 1.07.2016 г.
 
„Играя и работя с деца и младежи” е най-вдъхновяващият курс за инструктори за преподаване през игра, работа с деца и младежи, интерактивни методи, учене чрез преживяване и обучение сред природата. За десета поредна година НЧ Бъдеще сега организира този курс, който се превърна в пространство за усъвършенстване и развитие на тренери, обучители, учители и инструктори, работещи с деца и младежи в цяла България, Европа и  света.“ – пишат в сайта си организаторите на курса.

Курсът наистина е уникален по рода си – ще ви помогне да предизвикате и да превъзмогнете себе си, ще имате незабравими преживявания и ще създадете трайни приятелства. Силните емоции и подходът на обучителите са гаранция, че придобитите знания ще се запечатат в подсъзнанието ви завинаги и ще се ползвате от тях с лекота, без дори да се замисляте. А етерът на Родопа планина ще проникне във всяка брънка на тялото и съзнанието ви, и у вас ще настъпи блажено обновление.

Какво ще научите в курса „Играя и работя с деца и младежи”, как протича самият курс и още важни детайли вижте на този линк: http://goo.gl/Ca563j
 


Свързани събития

Свързани публикации

22.01.2016 г.
15759

Училище сред природата работи успешно в родопското село Гудевица

Много родители и учители осъзнават вече, че остарелите методи на преподаване не са ефективни, не ангажират децата, не ги грабват. Децата имат нужда от нов подход, споделя Теодор Василев - един от създателите на Училище сред природата в родопското село Гудевица
20.02.2016 г.
2070

Изключително голям интерес към Втората конференция за свободно развитие на образованието

При изключително голям интерес днес и утре се провежда Втората конференция за свободно развитие на образованието в "Рейнбоу плаза" в столицата, предаде репортер на Портал 12.
15.01.2016 г.
10333

Образование сред природата по модела Училище без стени, набира все повече популярност

Разпространението на училищата на открито може би е подпомогнато от нарастващото негативно отношение на родители и учители към стандартните тестове, и към това, че децата прекарват твърде много време с модерните смарт-устройства
11.12.2015 г.
890

Взаимоотношенията на децата не бива да бъдат романтизирани

Лошото поведение си е лошо поведение, независимо от причините. Едно дете – било то момче или момиче – което нанася вреди на друго, има нужда от намеса, за да прекрати това поведение.
Децата имат нужда да им се поставят граници и да бъдат научени на състрадателност
12.12.2015 г.
2852

Сдружение „Див Рошков“ търси връзката на децата с природата

Целта ни е да запалим децата да прекарват повече време сред природата, да я наблюдават, да я разбират, да пипат повече жив материал, да проследят един жизнен цикъл и изобщо ботаниката в една нова светлина, споделя Магдалина Чавдарова.
29.01.2016 г.
3884

Любовта към Природата прави детето по-умно, по-изобретателно и по-малко разсеяно

Децата, които редовно излизат сред природата, са по-устойчиви на високо стресови ситуации. Възстановителните и здравословни ползи от природата се появяват дори само при съзерцание. В изследване се посочва, че при наличието на зелени площи пред прозореца на детската стая могат да бъдат намалени симптомите на Синдром на дефицит на вниманието
01.02.2016 г.
2283

Как да помогнем на детето да се справя с агресията и гнева?

Добре e да се изчака силният гняв на детето да се поуталожи и премине. Почти няма смисъл от разговори, уговорки в този момент, просто защото то не ни чува и думите ни могат само да доведат до още по-голямо ескалиране на гнева му
Коментари: 1
  • Пламен Петков
    18.03.2016 г., 13:36 ч.
    3     0

    Искам само да кажа на всички, че съм минавал курс и че това не е просто курс за инструктори, а е цяла психотерапия хора! Уникално преживяване точно както е написано - помага да превъзмогнеш себе си, да откриеш нови твои таланти, да се опознаеш, въобще... Точно такива трябва да бъдат съвременните модели на образование! Социални, динамични, чувствени, интелектуални в същото време, въобще допамин и адреналин отвсякъде!!!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай