Търси

Занимания по Чаткалина в Морската Градина

Начало
27.06.2017 г. от: 18:00 ч.
Край
10.07.2017 г. от: 19:15 ч.
Организатор:Daniela Jakway
Искате да се забавлявате, да подобрявате мозъчните си функции и едновременно с това да бъдете полезни на другите? Заповядайте на занимания по Чаткалина в Морската Градина, гр. Варна!

През м. Юни 2017 създателят на уникалната танцова система Чаткалина Димитър Кръстев ще проведе занимания на открито в непосредствена близост до сцена ,,Раковина",.

За Чаткалина 
Чаткалина e танцова технология или мирно изкуство. Изучават се различни модули от свързани движения, от които след това се правят разнообразни хореографски комбинации, като има огромно поле за творчество - все още не сме достигнали до границите на възможните комбинации. Може да се правят съчетания със и без музика.
:)
Изучава се и една форма от 77 основни позиции на Чаткалина, която се нарича тай чи чаткалина, защото се изпълнява бавно и по всички принципи на китайското изкуство за здраве и добро състояние тай чи чуан. 
С това ние вече имаме една завършена цялостна система, която притежава своята уникална и даваща отговор на по-важните въпроси теоретична част и практична система от движения, която освен здравословните ефекти изгражда така необходимата ни в днешно време нагласа за партньорски и съзидателни действия. 

Вход: 5лв/ 75 мин.

За повече информация http://duonika.org/bg/?page_id=707
и на тел: 0876 19 5853, 0894 308 318

Къде? 
Морска градина ВАРНА 
 

Спонсори на Портал 12