Търси

Йогалатес по чакрите - Енергийна практика за първа чакра

Начало
01.11.2016 г. от: 18:30 ч.
Край
01.11.2016 г. от: 20:30 ч.
Организатор:Йога с Деси
Енергийна практика за активация на МУЛАДХАРА ЧАКРА, премахване на болки в гръбначния стълб и кръста, подобряване на ФИНАНСОВОТО НИ ЗДРАВЕ, мудри, мантри, дихателни техники, медитация, лечение с кристали, храна за подсилване на първа чакра, визуализация.
ПРАКТИКАТА ВКЛЮЧВА:

Светлинна Йога, ЙОГАЛАТЕС - упражнения за гръбначния стълб, дишане, биоенергийни пречистващи техники, упражнения за тонизиране на вътрешните органи, светлинна медитация, звуково тониране и обща информация за живот без болки в гърба и кръста. 

Упражненията, които ще научите въздействат на капилярите в цялото тяло, регулират кръвното налягане и работата на сърцето и премахват блокажи по хода на гръбначния нерв. Те подобряват метаболизма и го балансират, както и въздействат на цялата ендокринна система от жлези с вътрешна секреция.

Часът е подходящ за начинаещи в йога и енергийни практики. Подходящ е за хора, които искат да подобрят общото си здравословно състояние, да се чувстват спокойни и в хармония със самите себе си и със света. Може да се включите в този специален час, ако сте личности, търсещи здраве, щастие, финансова стабилност и просперитет, духовно осъзнаване. Практиката не е подходяща за бременни жени, заради специфичните дихателни техники. Всеки ще запомни от тази практика, това, което ще е полезно за самия него. 

Ще научите няколко полезни мудри за всеки ден.Ще научите повече за мудрите и как действат те? Мудрите помагат да се освобожди блокираната в тялото ви енергия- в енергийните канали, наречени нади и в енергийните центрове, наречени чакри. Те насочват освободената енергия така ,че да ви помага да постигате целите си и да се справяте с проблемите на ежедневието. Те са свещени, древни и лечебни упражнения, съчетани със специален начин на дишане (дихателни техники), движения на очите, мантри, медитации, визуализации, молитви и утвърждения, които допълнително увеличават силата на всяка мудра. Не е необходимо да сте практикували йога. Щом сте в състояние да движите свободно ръцете си и да обръщате внимание на дишането си, значи можете да използвате тези древни целебни техники, за да обогатите живота си- където и да сте, само срещу няколко минути дневно!

NB!: Ще завършим нашата енергийна практика отново с томбола за спечелването на красиво колие от кристали, въздействащи върху ПЪРВА чакра.

Всички присъстващи ще получат енергиен щит, въздействащ върху всички чакри.
В А Ж Н О ! Носете си тефтер и химикал, за да записвате важните моменти. Облекло- удобни дрехи като за йога.

Водещ: Деси
Място: Мандала- Лъвов мост
Цена: 18 лв


град София, бул. „княгиня Мария Луиза“ 58, Център Мандала
 

Спонсори на Портал 12