Търси

Йога за бременни

Начало
02.03.2017 г. от: 11:00 ч.
Край
09.03.2017 г. от: 12:00 ч.
Организатор:Angel's - Благословия за здраве
Бременността е едно удивително пътуване, пътешествие към себеоткриването. Докато тялото се адаптира по естествен път, за физическото и емоционалното благополучие са необходими внимателни и нежни грижи и любов. Няма по-важно време за жената да полага грижи за себе си от времето, когато бебето расте в нея. Йога ще ѝ помогне да премине през бременността и раждането с чувство за комфорт и сигурност, независимо от нейното здраве и обстоятелства. Йога ще я държи в постоянна връзка с промените в тялото ѝ и ще я подготви за предизвикателството на майчинството. 

Чрез редовно практикуване по време на бременността, могат да се избегнат физическите проблеми като наднормено тегло, стрии и болки в гърба. В часа по йога се отработват дихателни практики и асани - физически упражнения и пози, укрепващи ставите, гърба и тазовото дъно, благоприятстващи бременността и раждането. Йога може да ви помогне да създадете по-пълноценна връзка с вашето дете. Да намалите задържането на течности в тялото. Да намалите стреса и да подобрите тонуса си. Да ви улесни по време на самото раждане и по -бързо да се възстановите след това. Можете да започнете йога практики от самото начало и да продължите до края на бременността, ако се чувствате добре. При физическо неразположение, изчакайте да минат първите три месеца и можете да се включите в групата. 

Курсът е с продължителност 8 практики, всяка от които по 60 минути. Ще се провеждат в четвъртък и събота от 11:00 ч. Курсът е подходящ и за жени, които не са практикували йога и в различни периоди на бременността. Нужни са ви удобни дрехи. 

Водещ: Ивелина Томова

Продължителност: 4 седмици, 8 практики
Всеки Четвъртък и Събота от 11:00 до 12:00 ч.
Цена: 48 лв. (за целия курс)
Адрес: Варна, ул. Д-р Петър Скорчев 16 (последен етаж)

С предварително записване!

За контакт: 0877 885900


град Варна, улица "Д-р Петър Скорчев" 16 (последен етаж)

Спонсори на Портал 12