Търси

Въведение в Живото Хлебарство. Тема: Италия

Начало
06.02.2016 г. от: 10:00 ч.
Край
07.02.2016 г. от: 15:30 ч.
Организатор:Хлебарница Братя Хлебари
Имейл:courses.bakerbrothersbg@gmail.com
Този курс черпи своето вдъхновение от старата Италианска школа. Вдъхновен от естествените ферментации и интересния поглед над хляба на италианците, ще ви запознаем с него и ще ви въведем в техния свят.

Ще работим със светли брашна и ще ви преподаваме:
- Занаятчийска Пица ( 1 стил )
- Фокача ( 1 стил )
- Чабата ( 1 стил )
- Филоне ( 2 стила )
- Pane Di Altamura (1 стил )

Ще работим с два различни кваса и ще ви дадем подробна информация как да приложите техниките и похватите в домашни условия. Ще ви дадем практически и теоретични съвети, ще хапнем и ще споделим заедно два дни вълнуващо време.

Ваши Учители и водещи на курса ще бъдат Хлебаря Теодоръ и Хлебаря Павелъ.

Курсовете ще се провеждат събота и неделя с начален час 10:00 и краен час 14:30/15:30.

Цена: 140 лв.
Брой курсисти: 6
Място: Хлебарница Братя Хлебари, ул. Г. С. Раковски 44, гр. София

На мейл след приемане на заявката за участие, при наличие на свободни места, ще ви пращаме банковите детайли за превод. Предварителното заплащане на цялата сума е задължително за участието ви.
За записване и допълнителна информация: courses.bakerbrothersbg@gmail.com

С уважение,
Хлебаря Пресиянъ

 

Спонсори на Портал 12