Търси

Въведение в Живото Хлебарство. Тема: Франция

Начало
12.03.2016 г. от: 10:30 ч.
Край
13.03.2016 г. от: 14:30 ч.
Организатор:Хлебарница Братя Хлебари
Имейл:courses.bakerbrothersbg@gmail.com
Този курс черпи своето вдъхновение от световно известната Френска школа. Вдъхновен от естествените ферментации и столетния поглед над хляба на французите, ще ви запознаем с него и ще ви въведем в техния свят.

Ще работим със светли брашна и тъмни брашна и ще ви преподаваме:
- Багета Baguette ( 2 различни стила )
- Селски Хляб Pain de campagne ( 2 различни стила )
- Френски Ръжен Хляб Pain de Seigle ( 1 стил )
- Млечен Хляб Pain au Lait ( 1 стил )

Ще работим с три различни кваса и ще ви дадем подробна информация как да приложите техниките и похватите в домашни условия. Ще ви дадем практически и теоретични съвети, ще хапнем и ще споделим заедно в два дни вълнуващо време.

Ваш Учител и водещ на курса ще бъде Хлебаря Пресиянъ.

Курсовете ще се провеждат събота и неделя с начален час 10:30 и краен час 14:30

Цена: 140 лв.
Брой курсисти: 6
Място: Хлебарница Братя Хлебари, ул. Г. С. Раковски 44, гр. София

На мейл след приемане на заявката за участие, при наличие на свободни места, ще ви пращаме банковите детайли за превод. Предварителното заплащане на цялата сума е задължително за участието ви.
За записване и допълнителна информация: courses.bakerbrothersbg@gmail.com

С уважение,
Хлебаря Пресиянъ.


 
 

Спонсори на Портал 12