Търси

Вълшебството на живота – концерт и среща-разговор за пренаталния период

Начало
31.01.2020 г. от: 18:00 ч.
Край
31.01.2020 г. от: 21:00 ч.
Организатор: ЦЗО „Едикта“
Имейл:info@edicta-bg.com
КОНЦЕРТ и среща-разговор за ПРЕНАТАЛНИЯ ПЕРИОД
Екипът на ЦЗО „Едикта“ работи по инициативи, свързани с пренаталния период повече от 10 години. Статии, лекции и семинари, музикален диск и книга са само част от нашите реализирани проекти.

Много други терапевти и различни специалисти имат отношение към пренаталния период. Поканили сме ги на среща с вас в началото на новата 2020 г. Вярваме, че знанието притежава реална оздравителна сила. И силата му е именно в споделянето.

Обединили сме усилията си с прекрасни музиканти, за да направим срещата още по-пълноценна и вдъхновяваща чрез прекрасна музика.

Целта ни е да създадем мрежа от специлисти и да улесним връзката на интересуващите се с всички, които подкрепят живота в най-важната му и крехка фаза – периодът преди раждането.

За кого е това събитие?
За всеки, който някога се е раждал.
За всеки, който има по-чувствително оношение към началото на живота.
За всеки, който е родител или му предстои да стане родител.

На това събитие ще можете да чуете няколко кратки лекции:
Майката по време на бремеността – най-влиятелният педагог на човечеството - Йоанна Мари, почетен съдия в Гърция и психолог, президент на Гръцката асоциация по пренатално възпитание, член на OMAEP (Световно обединение на Асоциациите за пренатално възпитание)
Невероятната трансформираща сила на жените - Мари Жинет Ро, консултант по психобиология/тотална биология в Канада и в Европа
Мечтаното раждане – как да го постигнем с помощта на Пренареждане на Матрицата на раждането - Яна Мицева – практик по енергийна психология, майка на 3 деца.
Пренатално четене – защо и дали? - Дарина Аленова, доктор от Факултета по журналистика, СУ
Нежна помощ в пренаталния период от нежната медицина - Дора Пачова, магистър по хомеопатична терапия,  директор на Център за здраве и образование „Едикта“, председател на Асоциация на лекарите хомеопати в България

Концерт „Вълшебството на живота“
Във втората част на нашето събитие ще чуете изпълненията на: Ивелина Иванчева, пиано, Гиргина Гиргинова, сопран, и Десислава Чолакова, цигулка.
В програмата ще звучат произведения на Бах, Хендел, Вивалди, Качини, Моцарт, Шуберт, Брамс, Дебюси, Масне, Добри Христов, Панчо Владигеров, Парашкев Хаджиев и Учителя Беинса Дуно.

Кога:
31.01.2020 г.
Къде:
Зала на ул. Раковски №108, в София
В колко:
18:00 – 20:30 ч.
Билет – 8,90 лв.

Можете да запазите мястото си за това събитие с писмо до info@edicta-bg.com, както и с обаждане на 028465091.

Спонсори на Портал 12