Търси

Вкусът на живота - ритрийт

Начало
06.09.2019 г. от: 08:00 ч.
Край
08.09.2019 г. от: 15:00 ч.
Организатор:Татяна Георгиева
Имейл:konstelacii.varna@gmail.com
 Понякога живеем като че ли не напълно, а наполовина. Страх ни е да се покажем пред другите, да се зарадваме открито, да си позволим да се смеем. Като че ли сме дълго време на забавен кадър. Като че ли ей сега ще бликнат емоциите и светът ще стане по-цветен, ей сега ще придобия смелост да се заявя пред другите, ей сега ще започна да се занимавам с това, което е близко до сърцето ми и най-накрая ще се зарадвам на успеха си.
Защо ни убягва радостта от живота?

Може да сме загубили връзката със себе си или вярата, че нашето Висше Аз се грижи да преживеем точно това, което е най-доброто за нас в даден момент. Може да сме загубили надежда за по-удовлетворяващо бъдеще или да не знаем, че можем да се договорим с нашето Висше Аз за по-различен жизнен опит, че можем да пренапишем моменти от детството си, в които сме оставили част от енергията си или да променим спомена за жизнени ситуации, в които сме загубили вкус към живота.

А какво е за Вас вкусът на живота?

Неочаквана целувка, вкусна храна, животворна музика, вълшебен масаж, танц, прегръдка на приятел, детска ръчичка на рамото....? има толкова много неща, които могат да ни доставят радост и да ни донесат удовлетворение, че сме живи. Позволяваме ли си ги? Трябва ли да ги заслужим? А ако си ги разрешим, дали няма да се случи нещо лошо след това?

Заповядайте на ритрийт ‚Вкусът на живота‘ на 6-7-8.09.2019г в кв.Сарафово, гр.Бургас и намерете път към своята собствена радост от живота:
• Радост от релаксация и общуване със собственото тяло
• Радост от танците
• Радост от единение на дух, душа и тяло
• Радост от близостта на морето
• Радост от възможността да бъдеш себе си сред сродни души

Записване: http://www.tatianageorgieva.net/index.php?page=%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82

Водещи:

Татяна Георгиева-сертифициран фасилитатор на семейни констелации. Автор и водещ на терапевтични уъркшопи за жени в гр.Варна и гр.Пловдив на различни теми: партньорство, изобилие, връзка с тялото, посланието на името, женският успех, силата на рода, любовта към себе си, както и на теми, лично поставени от участниците и касаещи здравето, успеха, семейните отношения или личното им щастие и себеутвърждаване.
Семейните констелации са подходящи за хора, които се интересуват от себепознание и личностна промяна, за хора, които могат да поемат отговорност за собственото си добруване. Констелациите са радост от опознаването на собствената душа и нейните желания и стремежи.
Фейсбук: Семейни констелации с Татяна Георгиева
Сайт: www.tatianageorgieva.net

Стояна Кирова – създател на холистичната платформa iamhouse.bg, репортер, автор и водещ на цялостни релаксиращи практики и медитации, автор на е-книги: PR и Project Manager на The Catering Company. Посветена в древното лечителско изкуство Рейки.
“Всеки ден е една нова възможност да направим нещо по-добро за себе си и за света си, да променим хода на събитията в положителна посока и да се доближим още повече до онази съкровена наша част, до любовта, която носи всяко сърце, да сбъднем истината в живота си и да изпълним всеки свой ден със смисъл, щастие и вдъхновение.”Стояна
Фейсбук: I am house

Таня Вълчева –сертифициран Зумба инструктор. Танцьор. Творец. Водещ на занимания по Зумба Фитнес, Зумба за деца, Денс мастър уъркшопи. Съосновател на Blacksea Camр.
‚Влюбена съм в танца от ранна детска възраст и до ден днешен не мога да си представя живота си без хубавата музика и красивите движения. Наслаждавам се на танците и заразявам (надявам се) много хора с любовта си към музиката и танца. Казват, че за да бъде човек истински щастлив и да живее пълноценно, трябва да прави това, което обича!‘ Таня
Фейсбук: Tanya Valcheva - ZUMBA Varna

Какво ще има на нашия ритрийт?

ПРОГРАМА
Петък 6.09.2019г
14ч настаняване, плаж
16ч запознаване
16.30 -17.30ч Релаксираща практика със Стояна Кирова
- Стречинг
- Дихателни упражнения
- Мудри
- Медитация “Вкусът на живота”
18.30-19.30 ч Зумба с Таня Вълчева
20ч вечеря

Събота 7.09.2019г
8:00 Стречинг “Слънчев комплекс” със Стояна Кирова на плажа
9:00 Закуска
10:30ч- 13ч Вкусът на живота-семейни констелации 1ва част с Татяна Георгиева
...Колко от себе си сме оставили в детството?...
13ч -16.30ч Обяд, плаж, свободно време, индивидуални констелации /по желание, срещу допълнително заплащане/
16.30-17.30ч Релаксираща практика със Стояна Кирова
- Стречинг
-Дихателни упражнения
-Мудри
-Медитация “Здраве и щастие на всички нива”
18:30ч-19:30ч Зумба с Таня Вълчева
20ч Вечеря

Неделя 8.09.2019г
8:00 Стречинг “Слънчев комплекс” със Стояна Кирова на плажа
9:00 Закуска
10.30- 13ч Вкусът на живота-семейни констелации 2ра част с Татяна Георгиева
.....Аз като ресурс на самата себе си.....
13.00ч–сбогуване
13.00-15.00ч напускане на хотела
Програмата може да претърпи изменения по отношение на часове на започване на практиките.
При лошо време сутрешната практика може да бъде преместена след обяд.

Цена за практиките: 100 лв на участник общо за трите дни.
Цена за 2 нощувки със закуски:70 лв.Настаняването е в апартаменти- по 3ма участника. Не е възможно осигуряване на единично настаняване.
Цената НЕ включва транспорт до мястото,обяд или вечеря. Около хотела има възможности за хранене.
Записването става с превеждане на капаро за 1 нощувка: 35лв, за да се запази хотела. При отказ от посещение на събитието и неявяване на друг кандидат за мястото Ви, сумата не се възстановява.

Местата са ограничени. Записването приключва на 30.08. След тази дата участниците сами ще трябва да си осигурят място за нощуване в кв.Сарафово.

За участници от Бургас е възможно участие без нощуване.

За информация и записване: 0898503897 или konstelacii.varna@gmail.com

На заявилите участие ще бъде дадена информация за банкова сметка за плащане и информация за мястото за настаняване-хотел край морето в кв.Сарафово.

Очакваме Ви с радост!
Таня, Татяна , Стояна:-)

Спонсори на Портал 12