Търси

Визията - средство да изразим себе си

Начало
17.04.2016 г. от: 15:00 ч.
Край
17.04.2016 г. от: 17:00 ч.
Организатор:Royaline Ltd
"You will never get a second chance to make a first impression" 

В процеса на работата си съм срещала различни изследвания и всички те потвърждават, че в рамките на секунди, вземаме решение дали харесваме някого или не, дали искаме да комуникираме с него или не, дали искаме да разберем повече за него или не. Но още по интересното е, че са необходими две години, за да се промени първото впечатление. И това само в случай, че човека отсреща реши да ни даде шанс и време да го направим. А ако не е толкова щедър?

Питали ли сте как така решаваме дали някой ни харесва или не? А знаете ли какво точно казва облеклото ви за вас? А това, как се грижите за себе си дали прозира под дрехите ви? А аксесоарити ви? 

Всяка частица от облеклото ни разказва история, нашата история. Разказва безшумно за нашето състояние, за нашите успехи и загуби, за спадовете и възходите, за ценностите ни и качествата ни. Ние сме като книга, която всеки наоколо чете, съзнателно или несъзнателно. А първоначалната преценка се прави на база подсъзнателно възприятие и докато разберем, вече времето за създаването на първото впечатление е отлетяло.

На нашето бутиково парти, ще поговорим по женски за това, дрехите, които избираме какво казват за нас. Как ни оказват влияние. Накъде насочват мислите ни. Какво е въздействието им върху енергетиката ни. Как променят самовъзприятието ни. Какво можем да променим, за да постигнем това, което искаме ... и всичко това тръгвайки от нашата собствена същност и търсения. 

За тези, които искат да прочетат повече за различния поглед върху стила, елегантността и изходната им точка могат да прочетат интервюто, което дадох за Портал12 http://bit.ly/1UQmle4

Стойност при предварително плащане 50лв. 
Стойност при заплащане на място 60лв.

Можете да заплатите по следните начини:
- PayPal account: events@royaline.eu
- Чрез банков превод - за банкови детайли моля изпратете запитване на лично съобщение или чрез имел адрес events@royaline.eu
-Работим за възможността да платите и чрез ePay

Телефон за контакти 0878 135311

град София, булевард Витоша 139

 

Спонсори на Портал 12