Търси

Веселин Орешков: Редукцията ще си стане. Всяко зло е за добро (ВИДЕО ЛЕКЦИЯ)

25.03.2018 г.
24725
3
Добавена от: Борислав Борисов
Лекция на Веселин Орешков във Велико Търново
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса и сигурността ( анализатор в B2 Security - противодействие на трафика на хора, антитероризъм, продоволствена сигурност, регионално развитие и политки на Балканите), основател на Асоциация на българските села и аграрна медийна група, чрез които работи в направлението за възраждане на българските села и селско стопанство - по природосъобразен и устойчив начин.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 3
 • Пламен
  31.03.2020 г. 23:30
  И:Nмам въпрос, щеше в края на видеото да показва нещо, като упражнение ли ? Където ставаше въпрос за индианците, че ако се покаже ще забрави, ако му покаже ще запони и ако го накара да го направи ще го разбере. Може ли ако някой знае, какво е имал на предвид да го каже?:N
 • Ваня Добрева
  26.03.2020 г. 23:10
  Чуйте тази лекция
 • Надя
  20.08.2019 г. 14:37
  Невероятен човек, толкова земен и съвършен!

Коментари:

Спонсори на Портал 12