Търси

Веган изкушение във Велико Търново

Начало
09.04.2016 г. от: 13:00 ч.
Край
09.04.2016 г. от: 16:00 ч.
Организатор:Домашно Сладкотворчество и Георги Жеков
Имейл:office@hanhadjinikoli.com
Храната е един от елементите, стоящ в основата на дълготрайното и крепко здраве, към което се стреми всеки един от нас. Освен, че може да бъде здравословна, тя също така може да бъде приготвена по един уникално вкусен начин, който да промени изцяло възгледите ви за света на храненето като цяло.

За да се убедите в последното, заповядайте на вкусна и здравословна веган трапеза и среща с автора на „Българските суперхрани“, Георги Жеков и създателката на „Домашно сладкотворчество“, Марияна Тодорова, които ще приготвят за вас някои от най-популярните и харесани вече от над 600 души в цяла България сладки и солени веган ястия.

Очакват ви кулинарни демонстрации, споделяния и интересни изненади.

Дата: 09 април 2016 г. 13:00 часа. 

Вход- 15 лева
Деца до 7 години- безплатно
Деца от 7 до 12 години- 10 лева

Моля имайте предвид, че участието става с предварително закупуване на билети, които можете да си набавите директно от хан „Хаджи Николи“ или да преведете сумата чрез някоя от касите на Easy Pay в страната към следния клиентски номер- 7841386151. (основание за плащане „Веган изкушение в Търново“ и имената ви, като поясните, че става въпрос за превод по Микросметка)

П.С. Моля напишете двете си имена на гърба на билета, който сте закупили, за да участвате в томболата с награди, в която трима от вас ще спечелят книгата „Българските суперхрани“ с лично послание от автора.

град Велико Търново, ул. „Георги С. Раковски“ 19, Хан Хаджи Николи

 

Спонсори на Портал 12