Търси

Вечери за наивници vol. 5

Начало
11.02.2016 г. от: 19:00 ч.
Край
11.02.2016 г. от: 20:30 ч.
Местоположение
ул. Сердика 20
Организатор:Вечери за наивници, MoveBG
Когато до наивника застане още един

Във февруарското издание на нашите “Вечери за наивници” ще пръхвърчат повече искри от обикновено, защото е месецът на любовта. Датата е 11 февруари, а удоволствието да споделим провалите си ще бъде двойно, защото и наивниците ни ще бъдат по двойки.

Поканихме партньори в живота и в работата, за да ни разкажат по-лесно ли се преминава през неуспехите, ако са споделени, свършва ли някога работното време, когато делиш легло с колегата, какви каши успяха да забъркат последно заедно и колко важни са общите каузи, за да пребъде любовта.

За провала по двойки ще говорят:

Александра Николова и Олег Кабакчиев

ALNIK и CRITERIA, каквито са диджей псевдонимите им, буквално не се спират. Докато движат стартъп платформата за събития и артисти Eventyard, се грижат за сравнително новата си консултантска агенция Everhood, а ако им остане свободно време, го запълват с работа, защото работата им доставя удоволствие. Заедно са от 2009, когато Олег подбира музиката на изложба в "Ателие Пластелин", а Алекс попада там с най-добрите му приятели. Според Алекс ги събира това, че не се вторачват в глупости и дреболии. Той пък споделя, че Алекс е неговото вдъхновение, най-добър приятел и партньор. Можете да ги намерите на everhood.net.

Гергана Павлова и Пламен Петров

Партньори по ум, дух, тяло и сърце, които започват като танго двойка, а малко след това връзката им се пренася в живота и бизнеса. Танго завинаги оставя следа и се прекроява в техните творчески изяви и работни проекти като метафората, през която двамата продължават да се учат как да работят и живеят заедно. От 2015 реализират Бизнес коучинг програмата на Google за България с компанията си Equinox Partners. Създатели са на първото българско коучинг училище Intunity Coaches.

Анна Янова-Катур и Джаред Катур

Анна и Джаред не помнят живота си без музика. През 2010 тя последва мечтата си и заминава да учи музика в Америка, където работи с едни от най-добрите музиканти и преподаватели и пее на една сцена със Стиви Уондър, Шака Кан, Ерик Бенет, Майкъл Соун, издава сама първия си албум „Up!“ и покрай всичко успява да се срещне с него – професионален китарист, преподавател, музикален директор и композитор. Двамата имат множество участия в Лос Анджелис, пътуват из САЩ, правят музиката за две ТВ предавания, а освен семейство са и група – Two Cities One World.

Вечери за наивници са нашият празник на провалените идеи, пиршество на препъни-камъните, парти на несгодите. Да се посмеем и да пием по питие за провала, за да не ни се надсмее той!

Модератор на петите Вечери ще бъде очарователната Теодора Ангелова от Ре-Акт, един от нашите първи наивници :)

За регистрация за присъствиеhttp://bit.ly/1YAPKtA

„Вечери за наивници“ е една инициатива на MoveBG - Новият път за нас, българите.

Заповядайте на 11 февруари 2016 г. от 19:00 ч. в дома на MoveBG, на ул. Сердика 20.

Спонсори на Портал 12