Търси

Варна, Да свържем ума със сърцето - Хюман дизайн & Интуиция

Начало
13.05.2017 г. от: 10:00 ч.
Край
13.05.2017 г. от: 17:00 ч.
Организатор:Калоян Лилия и The Social Teahouse - Варна
Имейл:kaloian.anev@gmail.com
ВАРНА, ДА СВЪРЖЕМ УМА СЪС СЪРЦЕТО - ХЮМАН ДИЗАЙН & ИНТУИЦИЯ

"Здравей, Душа, ела да поговорим!"
Ела пътя си заедно да извървим. Ела да свържем двата полюса... Разум и Сърце да сплотим.

Привет, прекрасни създания от Варна.
Привет на вас, будни хора!

Първата стъпка е към себе си – да започнем с нея!
Имаш ли порив – последвай го! Той ще те отведе към твоята истинска същност и природа.

The Social Teahouse, Варна, ул. Преслав № 53.

За Дизайнът на Човека:
Хюман Дизайн са две думи - две думи, които ни свързват със себе си и по между ни. Една от най-търсените световни системи, която комбинира и обединява в себе си: древната китайска книга на промените И-дзин, ведическото знание, кабала, aстрономията, aстрофизиката, aстрологията, квантовата физика и генетиката.
Чрез Хюман Дизайн, имаме възможността да си изясним: С каква жизнена енергия разполагаме и как да я оползотворим, така че да се чувстваме удовлетворени? Как да се придвижваме с повече лекота по пътя си? Как да взаимодействаме най-благоприятно с другите? Как да разпознаваме кое е най-подходящо за нас при взимането на решения?
Хюман дизайн е ключ, подходящ за всеки, който търси начини да преоткрие себе си и да сътвори живот в хармония със света.
С разчитането на уникалния ни дизайн, имаме възможността да се завърнем у дома, към вътрешния ни „аз“, свързвайки се с човека, който сме родени да бъдем.

*В тази част от събитието ще обърнем внимание на творческата сила в нас! Ще разгледаме основни принципи, които влияят на всички ни. Посветена ще е също на енергията, която тече и се проявява вътре в нас и заобикалящата ни среда. Чрез игри и пратически упражнения ще се учим отново да я разпознаваме, да взаимодействаме с нея благоприятно, да я наблюдаваме как влияе, да я усещаме и пускаме.
*От тук може да изкарате Хюман Дизайн картата си и тази на близките ви, за да работим и с тях:
http://www.jovianarchive.com/get_your_chart

За Интуицията:
За да се научим да обръщаме внимание на тези усещания и предчувствия и да се вслушваме в това, което интуицията ни нашепва, е необходима практика. Не губете надежда, ако отначало не различавате вътрешния си глас. На повечето хора никой не им е обяснявал как да разпознава и използва интуицията си. На това събитие ще ви дадем необходимите знания, споделен богат личен опит, ще беседваме за 12-те правила, 12-те напътствия и ще разясним подробно как да работим с 12-те вида интуиция.
Интуицията е дар, който не е само за избрани, а съвкупност от осъзнатост, проницателност, усет, тренировка, аналитични способности и доверие. Всеки може да развиете тази съвкупност и да има силна интуиция.
Ако молитвата, медитацията и другите позволения/практики са твоето послание към Бога, интуицията е Божието послание към теб.
Ще имате възможност да се възползвате от техники за релаксация, медитация и развитие на интуицията, включително мантри, мудри, ролеви игри, упражнения, утвърждения и беседи по темата или на принципа „въпроси и отговори“.

За водещите:
“Стъпки към себе си” с Лилия Иванова. Хюман дизайн консултант.
С три думи Лилия може да бъде описана, като консултант по вътрешна красота.
От 8 години осъзнато изследва себе си в необятната тема на личностното развитие и себепознание. Лектор на събития за взаимоотношенията, разгръщането на потенциала и любовта към себе си. Участия като координатор и водещ на "Wake Ъп България", "Беглика фест", център "Мандала" и студио "Лина". Гост в ТВ предаването "Себеседник" и радио предаването по ФМ+ “Еко и Леко”. Трите символа, които я определят и вдъхновяват са КултуРа, ПриРода и Магия.
Още информаця, може да намерите тук: http://lilsun.com/

Калоян, изследва духовното над 20 години, но е съзнателно на пътя на познанието и езотериката вече над 10 години. Лесовъд по образование и природозащитник по призвание, той е търсач до мозъка на костите си. Провежда беседи, практики и лекции на темите "За интуицията", „Новата земя/Новата ера/“, „Осъзнатост“, „Изкуството на малките стъпки“, „Забави темпото“, „Пожелано и непожелано добро“, “Взаимоотношенията в Новата земя“, „Личностно развитие“ и др.

Финансова инвестиция:
Записване до 12 Май - 70лв. за един участник,
100 лв. за двама участници, доведи приятел.
Цена на място – 90лв.

ЗАПИСВАНЕ & ВЪПРОСИ
Заявете Вашето участие, като внесете 30 % от таксата по банков път и се запишете със SMS на 0883371699 с текст “Събитие Варна и Вашето име” или се свържете с нас, ако имате нужда от повече информация.

Банкова сметка:
IBAN: BG86FINV91501015884719
Първа Инвестиционна Банка

 

Спонсори на Портал 12