В пещера Лепеница са открити послания от древното познание за връзката с Бог (ВИДЕО)

28.10.2017 г.
29108
Добавена от: Таня Борисова
Екипът на Портал12 подготви за вас видео от пещера Лепеница, в което изследователят Кирил Кирилов и проф.Дамян Попхристов говорят за уникални артефакти и послания от древността, оставени за бъдещите поколения. От разбулването на загадките в пещерата става ясно, че предците ни са живеели с активно запазени връзки с духовното и божественото.
Овалната форма на входа на пещера Лепеница перфектно съвпада с формата на човешко око. Лингвистичната структура на самата дума "Лепеница" има различни тълкувания, но всички са свързани с идеята за "наблюдение". 

Най-старите артефакти в пещерата се датират на около 8000 години, което съвпада с твърдението, свързано с пещера Магурата, че преди това тази пещера не я е имало. В околни пещери в близост до Лепеница, са намирани артефакти на 20 000 до 40 000 години, но при нея, ситуацията е съвсем различна. 

Защо и как пещера Лепеница е свързана с траките и Орфей, а по-късно и с богомилите, както и какво значение има уникалният и наскоро открит артефакт с изображение на връзката между човека и Бога, както и обозначването на силата на Пентаграма, вижте в цялото видео по темата:

 
Таня Борисова Таня Борисова
Таня Борисова е създател на онлайн платформата Портал12. Автор на множество текстове и видео материали по темите за личностното израстване, духовното развитие и призванието на човек. "Портал12 е израз на нашата вяра в личната и колективна отговорност за важната роля на България в развитието на нов тип мислене през след...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай