Търси

Уъркшоп Енеаграма на здравето – стъпки към хармония и щастие

Начало
29.10.2016 г. от: 11:00 ч.
Край
29.10.2016 г. от: 15:00 ч.
Организатор:Център ОЯ
Имейл:office@oya.bg
На този уъркшоп ще прилагаме техники за подобряване на здравето, постигане дълголетие, опознаване на себе си, развитие на самосъзнанието, присъствие, хармонизиране на енергийното състояние и повишаване на жизнените сили.

Енеаграмата на здравето е базирана върху четири основи:
1. Как стои и се движи човека;
2. Как се храни човека;
3. Какво мисли и усеща човека;
4. Как циркулира енергията му.

Здравето се явява резултат от хармонизирането на четирите посочени фактора, всеки от които се намира едновременно в състояние на собствено равновесие и хармония с другите. Тази хармония може да бъде нарушена от патогенни или стресови фактори. Чрез неприятни усещания, болки или психосоматични нарушения тялото подава сигнали, „призовава” човека да промени своя начин на мислене, действия, начин да чувства, храна, дишане, движение или даже да смени дейността си, в противен случай се превръща в една отворена врата към болестта. 

Всичко това води до необходимост да се търси реалната причина на проблема и нивото, на което той се намира. Ако не премахнем причината на съответното ниво болестите продължават да са неизличими, хронически и да могат да завършат с фатален край. Заболяване, диагностика и лечение, които не са проведени на нивото на най-висшата причина, винаги ще дават еднакви или заместващи симптоми. Ние считаме, че 90% от причините за заболяванията (и даже нещастните случаи) са на нивото на емоциите, и тази причина се отразява нагоре към енергията, и надолу до структурното ниво в нашето тяло и поле.

Водещ: Росица Стакева
Сертифициран медиатор/констелатор към Свободен университет Самадева (Libre Université du Samadeva), Франция. Обучавана е лично от Идрис Лаор, създател на френската школа по констелации. Член е на Федерацията по психогенеология, фамилни и системни констелации, Франция.

Инструктор по еуфонични движения и сертифициран коуч по благополучие към Libre Université du Samadeva, Франция.

Използва в практиката си различни техники от Енергийната психология като EFT (Emotional Freedom Techniques), WHEE (Wholistic Hybrid derived from EMDR and EFT), TAT (Tapas Acupressure Technique), BSFF (Be Set Free Fast), Освобождаване на подсъзнанието, Мудра Вижън (Mudra Vision Expression). Единственият терапевт, практикуващ Енергийна Аюрведа Самадева в България.

Цена: 50 лв.

Записване: 0876004708, office@oya.bg, лични съобщения


град София, улица Горски пътник 55, Център ОЯ
 

Спонсори на Портал 12