Търси

Ускорено изучаване на Системата на Арканите

Начало
29.09.2020 г. от: 13:14 ч.
Край
15.06.2021 г. от: 13:14 ч.
Организатор:Школа на Единното учение
Имейл:edinnouchenie@abv.bg
Ускорено изучаване на Системата на Арканите

През учебната 2020-2021 година, от 29 септември 2020 г. до 15 юни 2021 г. започва изучаване на Тайнствата на Езотеричната мъдрост.
Програмата цели ускорено изучаване на Арканите /Тайнствата/. За този период, една учебната година, се цели да се изучат Първи, Втори и Трети Аркан. Паралелно със знанието ще се усвояват и развиват духовни практики в група – медитация и енергийни упражнения.

Присъединилите се, ще бъдат ученици от Школата на Единното учение, като младши състав за проникване в окултното знание.
~ ~ ~
Единно учение е единство на съкровения смисъл на всички мистични учения, водещи човека към осъзнат и чист живот. Целта на Единното учение е възсъединение на човечеството с истината, братската любов и всеобщият етичен закон. Единното учение зачита като висша способност на човека, способността му пълноценно да обича, да преживява пълнотата на битието и свободно, без изкривявания, да провежда и да разпространява духовната светлина.

Съгласно Единното учение, най-висша ценност на човешкия живот е движението по духовния път, защото само на Пътя душата пребивава в състояние на покой и щастие. Духовният път предвижда три неща: очистване на душата и физическото тяло; трансформация и осъзнаване  на ръста на личността, съпровождащ се с придобиване на знания за духовните закони, управляващи живота; способността да се управляват съзидателни, градивни сили на душата и съзнанието. Тези които са на Пътя могат с пълна мяра да реализират състояние на цялостност, хармония и просветление.
~ ~ ~
Групата има двама водещи:
Руслан Желев – Опериращ Адепт от Школата на Единното учение, изучаващ Езотеричната мъдрост 19 години, целител.
Надежда Стойчева – Адепт Обичащ Мъдростта от Школата на Единното учение, изучаващ Езотеричната мъдрост 14 години, психотерапевт.

Курсът се провежда веднъж седмично от 18.30 до 21.00 часа в Центъра на Единното учение, гр. София, ул. „Оборище“ №100, ет.1 (близо до МОЛ Сердика).

Таксата за всеки член на младшия състав, за занятията и материали е 40 лева на месец.

Контакти за записване за участие:
Руслан Желев, 0887 259 186, имейл: russlan.jelew@gmail.com
Надежда Стойчева, 0888 220 789, имейл: nadiastoytcheva@abv.bg
 

Спонсори на Портал 12