Търси

Творческо ателие "Интериорна рисунка" в "Нещото", Пловдив

Начало
13.01.2016 г. от: 18:00 ч.
Край
13.01.2016 г. от: 20:00 ч.
Организатор:Творческо ателие
Заповядайте в "Нещото" да сътворим нашия вътрешен уют в рисунка.
 
Вътрешното оформление на една стая всъщност е важна част от изграждането на нашата околна среда. Това е един своеобразен свят, създаден по наш вкус и виждания. За това с обзавеждането на това пространство ние целим както да постигнем практичност, така и максимални удобства.
 
В това занимание ще акцентираме върху това – да създадем вътрешното оформление на една стая чрез средствата на изобразителното изкуство. Ще загатнем ролята на пространството и перспективата в изграждането на една подобна рисунка, без да наблягаме прекалено много на тях.
 
 Ще поговорим за вътрешното оформление на едно помещение с цел да придобием по-добра и ясна представа относно темата, след което всеки ще има възможност да нарисува интериор по памет или въображение, който да отразява неговите естетически възгледи.

Вход: Дарение
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Нещото е некомерсиално пространство за свободно споделяне на идеи, умения, вещи и не се финансира от никой друг, освен от теб и мен, затова всяко дарение е важно за покриване на разходите за обезпечаване на мястото.
За да продължи това място да съществува, зависи от всички нас.

 

Спонсори на Портал 12