Търси

Тренинг Звукова терапия чрез камертони

Начало
20.05.2016 г. от: 09:00 ч.
Край
23.05.2016 г. от: 17:00 ч.
Организатор:Институт за звукова терапия
Имейл:dhs@dir.bg
Тренинг Звукова терапия чрез камертони

Дати :             20-23  МАЙ 2016

Водещ : Шейла Хил

Тренинга за работа с камертони ще ви научи как да ги използвате като система за звукова терапия, която оказва терапевтично въздействие на физическо, умствено, емоционално и енергийно ниво. След като завършите тренинга Вие ще можете да:
– осъществявате “ кратка” или “ дълга” терапия чрез камертони на себе си и другите.
-разгранчавате, кой чифт от сета с камертони ще балансират различни сегменти от тялото или енергетични матрици
идентифициране на проблеми и симптоми, вод...ене на индивидуални процедури за интервенция и лечение.
Преподавателските техники включват: дискуси, демонстрация, практикуване, обратна връзка

Тренинга съдържа :
Базисно ниво /20-21МАЙ/ : История, употреба и ефект от камертоните като инструмент в звуковата терапия. Видове камертони. Програми за лечение и насоки; Даване и Получаване на лечение; 7 Енергийни Матрици и тяхната употреба; Практически опит,
Ниво за напреднали: /22-23 МАЙ/ -Развиване на знания и опит в използването на INNER SOUND Tuning Forks. Подробна информация обхващаща 21 мотива във вътрешния звук, като всеки е с лечебен фокус, разработване на процедури за спецфични физически, емоционални, ментали, енергийни теми.

Използването на камертони в медицинската практика е във възход през последните шестнадесет години. Има теории, че камертоните са съществували още в древен Египет. В съвременната си форма камертоните се използват от преди около 400 години за настройка на музикални инструменти. В неврологията те се използват за тестване , както и за сканиране на тялото при диагностицирането на фрактури. Камертоните са настроени да звучат на честоти сътоветстващи на орбитите на планетите. Слушайки ги, ние усещаме как звука прониква във вътрешното ухо, свързва ни с вестибуларния апарат, достига нашия център на равновесие. Когато ги поставим на тялото звуковите вълни вибрират и проникват дълбоко по енергийните пътища, оказват въздействие на физиологичните процеси и на тези участаци по тялото, до които трудно се достига чрез други методи.

Области на приложение:
Терапията с камертони е ефективна при:
-психологически проблеми
-облекчаване на състояние на дистрес
-заболявания на нервната, дихателната и храносмилателната система, гинекологични проблеми, остри и хронически заболявания.

Практикуващите получават много добри резултати при пациенти с депресия, безсъние, астма, пареза на лицевия нерв, хроничен синузит, ишиас и други.
Друга тенденция е използването на камертоните за пречистване на пространството. Можете да ги използвате, за да освободите помещенията от застой на енергия и съживяване на енергията на стаята.
Важно предимство на метода е неинвазивното лечение и иглотерапевтите могат да използват камертоните вместо игли или заедно с тях. Използването на камертоните преди масаж дава изключително добри резултати, тъй като въздействието на звука води до бърза и силна мускулна релаксация, което значително улеснява последващата работа на масажиста. Козметиците използват камертони, защото те имат тонизиращо действие върху кожата и насърчават нейното стягане. И накрая, един от основните резултати от лечението на камертони е да хармонизира емоционалната сфера, да снеме напрежението, да се преживява спокойствие и чувство на блаженство по време на сесията. Ето защо пациентите са толкова любители на този метод - няма болка, изключително приятно, и в същото време има терапевтичния ефект!

ЦЕНА -740лв. / цената е за двата модула/
Отстъпки– При плащане на цената до 29.022016г.15% отстъпка
При плащане до края на март 10% отстъпка

Независимо от това кога ще се извърши плащането е необходимо да се капарира, за да се запази място за участие в тренинга. Капаро не се връща в случай на отказ от участие!

ВАЖНО!– ГРУПАТА ЗА ОБУЧЕНИЕ Е С МАКСИМАЛЕН БРОЙ ОТ 12 /ДВАНАДЕСЕТ/ УЧАСТНИКА

Банкова сметка за превод на сумата: BG49STSA93000014216013, Банка ДСК.
За целите на тренинга не е необходмо да си купувате камертони, те мога да бъда закупени след това. Тези, от Вас, които желаят да си закупят, за да имат такива по време на обучението имат възможност да направят заявка.
Ето цените за камертони:
Професионален сет от 13 камертона– 1200лв.
Сет от 3 ОМ камертона-400лв.
Сет 2 камертона-240лв.

Участниците от първи модул предпочетоха закупуване на професионален сет и ом камертони!

Този тренинг е вторият от модулите за обучение на звукови терапевти. Желаещите могат да вземат участие и самостоятелно в този тренинг като документа, който ще получат е сертификат за ТЕРАПЕВТ ЧРЕЗ КАМЕРТОНИ.
Тренинга е подходящ за психолози, психотерапевти, лекари, спортни терпаевти, невротерапевти, музиканти, дерматолози, масажисти, физиотерапевти, кинезитерапевти, рехабиритатори и др.

Линк към събитието:
 
https://web.facebook.com/events/502024966649628/


ЗА КОНТАКТИ 0886086041
 
 

Спонсори на Портал 12