Търси

Тренинг Духовния глас - Терапия чрез звук и светлина

Начало
16.04.2016 г. от: 09:00 ч.
Край
17.04.2016 г. от: 17:00 ч.
Организатор:Фонд. Стара Река
Имейл:dhs@dir.bg
Духовният глас е ДУХОВЕН ГЛАС  е творчески терапевтичен метод и модалност за изцеление чрез звук,  който изследва човешкия глас в негова дълбочина и потенциал.  С този метод нашият глас ще си спомня какво сме забравили, нашите  богатството и сила, нашите светли и тъмни страни. Гласът носи всички потиснати или болезнени спомени,  показва нашия духовен път. Гласът е всекидневния ни атестат за  нашата духовна същност. Общуването чрез звук е една от най-великите врати към творческата сила на подсъзнанието. Ние сме вибрационна енергия и нашите звуци са отражение на  нашата същност в момента. Често подтискаме емоциите си чрез контрол и  анализи,  работейки отвъд думите ние имаме възможност да се свържим с нашата интуитивна същност и да преборим ограниченията.  Всеки тон и всеки звук имат съобщение за нас и не е възможно да се изрази фалшиво послание или фалшива експресивност, нито пък да има грешен звук чрез  метода Духовен глас.  Чрез този метод  се пътува през много пластове на човешката психика и енергийна система,  за да може безопасно и чрез доверие да се проникне в емоционалния свят на личността , така че негативните аспекти да бъдат интегрирани и трансформирани.  За всеки житейски опит тялото поддържа памет, която е като запис на закодирана звукова вибрация.  Когато ние успеем да се свържем с тази вибрация в дълбочина настъпва и чудотворното лечение.  По този начин тялото ще възвърне баланса си, също така ще си припомни и неограничените творчески възможности на вътрешното  игриво дете или ще пътуваме към автентичния АЗ. Гласът е истински силен и дълбок инструмент и знанието за него се развива от древността до днес. В зоната на гласа и гърлото могат да се поберат всякакви блокажи и  подтискания, които да повлияват на уменията ни за общуване и себеизразяване на всички нива. Изчистването на енергийния център в гърлената чакра позволява свобода на себеизразяване и развиване на уменията за общуване, както и лечение на всякакво ниво, носи потенциал за реална и трайна промяна.
ТЕРАПЕВТИЧНИ ЕФЕКТИ ЧРЕЗ МЕТОДА  ДУХОВЕН ГЛАС
 
ФИЗИЧЕСКО НИВО: промяна в мозъчните вълни, събуждане на енергията Кундалини, балансирана нервна система, преодоляване на физически болки, дълбока релаксация, подобрява физическата работоспособност, детоксикация,  освобождаване на ендорфини, облекчаване на стреса и тревожността, по –широк гласов диапазон.
ПСИХИЧЕСКО  НИВО: свързаване с и освобождаване на вътрешното дете, изясняване на целите и развиване на потенциала, генерира по-дълбоко медитативно състояние, справяне с негативни  вярвания и чувства, помага да се определят ясни граници, развива спонтанността и творческите  ресурси и др.
ЕМОЦИОНАЛНО НИВО: свързване с автентични чувства, успокояване на ума,  ефективно обущаване, справяне със загуби, изоставяне, раздели, кризисни ситуации, решаване на недовършени проблеми, свързване с инстинкти, резониране с вашата духовна същност.
ДУХОВНО  НИВО:  свързване с нашата ДНК на клетъчно ниво, задълбочена взаимосвързаност, откриване на нашата първична самостоятелност, преживявания на единство, проява на гласа като  канал, нови състояния на съзнанието, резонанс с нашата духовна същност, реализация на божествената воля, насоченост, обединиение на мъжката и женската енергия.
ОБЛАСТИ НА ТЕРАПЕВТИЧЕН ЕФЕКТ С МЕТОДА ДУХОВЕН ГЛАС:
Зависимости, алергии, Алцхаймер, астма, дихателни проблеми, рак,кандида, хронична умора, хронични болки,настинки,проблеми със зъбите, депресия, храносмилателни проблеми ,хранителни разстройства, проблеми с очите, проблеми с плодовитостта, камъни в жлъчката, сърдечни заболявания,  костни проблеми, камъни в бъбреците, менструални проблеми, възстановяване след операцията, срамежливост, рак на кожата, стреса и тревожността, злоупотребата с наркотични вещества,щитовидната жлеза, травми, тумори, язви, проблеми с теглото и др.
 
 
 
Въведението в метода ДУХОВЕН ГЛАС предоставя чудесна възможност да се открие мощта и динамиката на вокалното изцеление.  ДУХОВЕН ГЛАС  изследва как вибрациите на човешкия глас могат да бъдат използвани като  ефективен и преобразуващ инструмент.
ПО  ВРЕМЕ НА ТРЕНИНГА ЩЕ ОПОЗНАВАМЕ:
Вашият глас и звук по безопасен и подкрепящ  начин. Не е необходимо да пеете  вярно и няма да се учим да пеем!
Уникалния  духовен резонанс, лечебни възмоности и древна свобода на човешкия глас.
 Уменията за слушане, общуване, пеене.
Разннобразни вокални техники включващи обертоново пеене.
Работа чрез дишане и движение.
Ще имате възможност да откривате как вашият глас се свързва с вашето тяло и по какъв начин звукът е свързан с вашите чувства и емоции.
За кого е този тренинг:
За тези, които искат да намерят своя глас, да се изразяват по- свободно и да се доверяват на своята интуиция.
За тези, които искат да изразят и споделят своята  уникална истина и сърдечни чувства.
За тези, които  се интересуват  и искат да открият потенциала на живота.
За тези, които работят с гласа, за да освобят и споделят вродения си глас.
СТРУКТУРА НА ОБУЧЕНИЕТО
Въведение в метода-2 дни; 16-17.04.2016 г. Велико Търново/ залата   ще бъде посочена скоро/ 

Ниво за напренали- 5 дни / хотел/ Русалиите, с. Бачево, общ.Разлог
22-26 юли 2016г.
 
Сертификационна програма от три нива-ще се уточнят допълнително 
 Първо ниво- 7 дни
 Второ ниво-10 дни
 Трето ниво-14 дни.
След всеки семинар ще има задачи, коитоще се изпълняват самостоятелно,
  4.Супервизия.
Всеки може да прецени до кое ниво да участва, за да получи сертификат е нужно да се изпълнят критерии свързани с индивидуална и групова работа с клиенти, информация за това ще бъде дадена по време на обучението.
 
ВОДЕЩИ:
Каролин Барнс- първо и второ ниво. Каролин Барнс е консултант и психотерапевт. Член е на Британската асоциация на консултанти и психотерапевти. Използва трансперсоналния подход като  в терапията интегрира изследване на тяло, ум и дух. Също така е квалифициран  звуков терапевт, гласов терапевт и преподавател по метода ДУХОВЕН ГЛАС.
Карина Скелд -  трето и четвърто ниво. Карина е междунардо признат  терапевт и учител в звукова терапия и лечение члез глас. Карина също практикува работа с тяло, дишане, шаманистично лечение. Тази 30 годишна  терапевтична опитност тя интегрира в разработения от нея метод   „ДУХОВЕН ГЛАС”. Автор е на книги в областта на лечение с глас, CD, видеоматериали.
 
ТАКСИ:

Банкова сметка за превод на сумата: BG49STSA93000014216013, Банка ДСК.


За първо ниво през м. Април таксата е 320лв. При плащане до края на м. Февруари 270лв.; При плащане до края на март таксата е 300лв.
За втория модул от пет дни- таксата е  550лв./ това е такса само за обучение, без нощувки/ . Вида на стаята, съответно цената може да видите от линка на хотела. Избора трябва да заявите на организаторите, необходимо е капаро от 10%  за нощувките,  остатъка се заплаща на място.http://rusaliite.bg/reservations.php
 
ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИ И ЗАПИСВАНЕ
ТЕЛ. 0886086041-БИЗТ
 
Линк , където ще видите повече за метода:
https://www.youtube.com/watch?v=VRaqKhvHBR8

Линк към събитието:
https://web.facebook.com/events/502024966649628/
 
Това обучение е авантюристично и необикновено пътуване в самата сърцевина на твоето  същество. Дава възможност на всеки човек да изследва собствената уникална, творческа, вокална  експресия. Възможност да открива безграничния си потенциал, за да прояви  и въплати пълното си присъствие на планетата Земя.
 
 
 
 

Спонсори на Портал 12