Търси

Тотална щета - театър пърформънс

Начало
29.04.2016 г. от: 20:00 ч.
Край
29.04.2016 г. от: 22:00 ч.
Организатор:ТАМ
Тотална щета Театър пърформънс

автор и режисьор: Ани Васева
драматург: Боян Манчев
художник: Георги Шаров
музика: Константин Марков

с участието на: Леонид Йовчев и Галя Костадинова

„Тотална щета“ е комедия за щетата, която си нанасяме, живеейки. За любовта, красотата, изкуството. За безпричинните афекти. Животът е преразход на енергия, енергия, която не се преобразува никога - косматите тела на нашите афекти, нашите космати любимци, нашите космати двойници. Към този преразход, до тотално изнемогване, е устремена и „Тотална щета“. 

„Няма пречки пред любовта (освен физически).“

„Тотална щета“ е физически спектакъл на една от най-оригиналните в момента групи от съмишленици в независимата българска сцена между театъра и пърформанса. През годините театралният автор и режисьор Ани Васева изгражда тясно сътрудничество с философа Боян Манчев и актьорите Леонид Йовчев и Галя Костадинова. Тя развива своя система на работа, която включва личния опит на участниците и импровизация, достигайки до силно експресивен физически и театрален език. Представленията им предизвикват силен интерес, като сред тях са „Малдорор“ по Лотреамон (моноспектакъл на Леонид Йовчев), „Пиеса за теб“ по текст на Ани Васева, „Пиеса за умиране“ по текст на Боян Манчев и Ани Васева и др. 

Билети може да закупите TAM предварително на цена от 9 лв.

Представянето на спектакъла " Тотална щета" във Велико Търново се реализира в рамките на Програмата "Изкуство в движение", финансирана от Фондация " Америка за България".


град Велико Търново, улица Марно Поле 2а, ТАМ

 

Спонсори на Портал 12