Търси

Тихомир Трайков: Време е за промяна и здрави общности от нов тип (ИНТЕРВЮ)

22.03.2020 г.
2754
Добавена от: Таня Борисова
Интервю с Тихомир Трайков, който живее на село и отглежда професионално чиста храна - без химия, а с прилагането на традиционни знания, качествени подбрани семена и холистичен подход в земеделието. Как може да се живее на село - осъзнато, да се произвежда чиста храна, която дава независимост и какви са предизвикателствата пред хората в създаването на нови живи общности, вижте във видеото на Портал12.
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е дългогодишен аграрен журналист, създател на сайта Фермер.БГ  и Село.БГ, специализирана в създаването на качествено PR съдържание в сферата на агробизнеса. Като автор в АгроКлуб , работи главно по статии свързани с екологията и развитието на устойчиво земеделие, инвестиции във фермите, биоземеделие и търговия с храни, правилно хранене на животните и политики за развитие на селските региони.

От 2016-а година се занимава активно в БГ МЕДИЯ със създаване на статии, видео съдържание и управление на социални мрежи. Завършила поредица от курсове за професионално настройване, управление и излъчване на реклами във Facebook. 

 
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12