Търси

ThetaHealing® Копай дълбоко

Начало
03.12.2016 г. от: 10:00 ч.
Край
04.12.2016 г. от: 18:00 ч.
Организатор:Център ОЯ
Имейл:office@oya.bg
„Дълбокото копане” е основен инструмент в Тета лечението и гаранция за успех в сеансите. Чрез разказен стил ще можем лесно да откриeм скритите мисли в най-дълбокaтa част oт подсъзнанието, тези които ни създават пречки. Благодарение на безусловната любов и работата по ограничаващите убеждения ни се дава възможност да се освободим от тях.

Този семинар е създаден, за да достигнем високо ниво в Тета лечението. Ще засилим възможносттите си да помогнем на нашите клиенти да разберат нагласите си към живота, и да им помогнем да се излекуват чрез промените, които ще настъпят в края на сеансa, да ce усетят балансирани и олекотени. 

Всички ThetaHealers® работят като изключителни майстори, ако владеят тази важна техника. Ще имаме възможност да изградим солидни основи, да получим съвети и техники, които ще са ни необходими, за да се чувстваме удобно в „Копаенето” и да намерим „Коренното убеждение” по-бързо. Ако не можем успешно да идентифицираме истинската сърцевина и източника на проблема, няма да знаем кои убеждения да променим. Това означава, че промените, които правим ще могат да бъдат временни, тъй като нерешените негативни вярвания са пречка за изцелениетo. Ще се запознаем по-обстойно с начините на търсене на негативни убеждения и заменянето им с положителни. Ще разширим информацията си, получена в първите два курса на обучение (ThetaHealing® за начинаещи и ThetaHealing®за напреднали), ще добием яснота и увереност в работата си. Ще получим методиката за работа с убежденията, ще можем да ги използваме с лекота.

Изисквания: да сте преминали ThetaHealing® за начинаещи и ThetaHealing®за напреднали

Водещ: Анелия Repetti, сертифициран Teta Healing учител

Цена: 280 лв. Капаро в размер на 55 лв. до 20.11.2016 г., по банков път или в брой в Оя
Оя Ново Начало ООД
Банкови реквизити: Банка ДСК, BIC: STSABGSF, IBAN: BG53STSA93000021930254 (BGN)
Основание: семинар Дълбоко копаене

За записвания: 0876004708, office@oya.bg, лично съобщение


град София, ул. „Горски пътник“ 55, Център ОЯ

Спонсори на Портал 12