Търси

Тайните кодове с числа и думи в книгите на Данте (ИНТЕРВЮ)

28.09.2018 г.
11705
Добавена от: Таня Борисова
Цялата Божествена комедия е построена на едни доста здрави, съществени, важни кабалистични и нумерологични кодове. Много дълго ще е да обясняваме всичките, но някои от така - най-важните признаци. Всяка част… Първо е трилогия - Ад, Чистилище и Рай. След това, всяка част се състои от 33 песни. Всяка от тях се състои от 33 реда, т.е. Христовото число присъства непрекъснато, което Данте е знаел.Той е казвал, че числото 33 има просто звукова вибрация, много положителна, която действа директно на съзнанието
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е дългогодишен аграрен журналист, създател на сайта Фермер.БГ  и Село.БГ, специализирана в създаването на качествено PR съдържание в сферата на агробизнеса. Като автор в АгроКлуб , работи главно по статии свързани с екологията и развитието на устойчиво земеделие, инвестиции във фермите, биоземеделие и търговия с храни, правилно хранене на животните и политики за развитие на селските региони.

От 2016-а година се занимава активно в БГ МЕДИЯ със създаване на статии, видео съдържание и управление на социални мрежи. Завършила поредица от курсове за професионално настройване, управление и излъчване на реклами във Facebook. 

 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12