Тайната и силата на сънищата - във фокуса на беседа с Георги Изворски и Силвина Белопойчева (ПОКАНА)

06.09.2017 г.
3808
Добавена от: Таня Борисова
Темата за сънищата е във фокуса на следващата беседа - медитация с Георги Изворски и Силвина Белопойчева, която ще се проведе на 10-и Септември във Варна на големите Римски Терми ( ул.Сан Стефано на 10 ) от 16:00ч.

Едва ли има човек, който да не е имал поне един ярък, изключителен сън. Какво е сънят – просто картини от нашето подсъзнание, или послания от Небето. Кога в зависимост от еволюцията на душата започваме да получаваме ярки, пророчески сънища. Какво ни казват те? Каква е символиката на съня?

Сънят, казват, е най-доброто лекарство. По-важен е от храната, водата, защото това е пряката ни връзка с Източника, която ни подхранва с енергия. Това прави сънят толкова важен. Но има ли неща, които да знаем и прилагаме, за да имаме правилен и наистина Божествен сън.

Организатори:
Варна Медитира
Фейсбук Група "Форум Здраве"
С подкрепата на :
Читалище Виделина
Вегетариански ресторант „Веге Джой“

*Беседата ще е на големите Римски Терми на ул.Сан Стефано на 10 Септември от 16:00ч.

Фейсбук Събитие - www.facebook.com/events/659764770894554/
Таня Борисова Таня Борисова
Таня Борисова е създател на онлайн платформата Портал12. Автор на множество текстове и видео материали по темите за личностното израстване, духовното развитие и призванието на човек. "Портал12 е израз на нашата вяра в личната и колективна отговорност за важната роля на България в развитието на нов тип мислене през след...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай