Търси

Тай йога масаж - уъркшоп

Начало
14.01.2017 г. от: 14:00 ч.
Край
14.01.2017 г. от: 17:00 ч.
Организатор:Георги Ранчев & Амара йога студио
Имейл:gogo.ranchev@abv.bg
Скъпи приятели, отново имаме удоволствието да ви поканим на вече седми поред ТАЙ ЙОГА МАСАЖ с Георги Ранчев. 

Място на провеждане: Йога студо Амара на адрес: ул. Витошка 45
Час: 14:30ч. - 16:30ч.
Цена за 1 човек 25 лв. 
Цена за двама човека – 35 лв. 

Тай йога масажът е източна масажна практика имаща за цел да балансира мускулно скелетния апарат и нервната система с помощта на друг човек. В днешно време хората не осъзнават базовата нуждата от допир и отвореността към помощта на друг човек и множеството ползи от това да се оставим друг да се погрижи за нас, докато ние сме напълно отпуснати. 

Масажът се изпълнява върху постелка на пода. Този метод е удобен заради факта, че не е нужно да се събличаме и да използваме масла. Лягате на удобната постелка на пода, с удобни памучни дрехи, затваряте очи и се оставяте в ръцете на партньора да раздвижва мускулите, да ги разтяга, тегли и натиска, докато вие сте напълно релаксирани, без нуждата от контрол и действие. По този начин тялото има възможност да се намести и да му се даде пространство за разширение и пускане на напрежението. 

Тай масажът е удобна практика, чрез която можете да си доставите нужното взаимно удоволствие и лечение. В този уъркшоп Георги Ранчев ще ви научи на приятни, удобни, лесни и ефективни техники за масаж, които могат да бъдат приложени навсякъде и по всяко време, за да дадете грижата си на друг човек, било то роднина, приятел или партньор. 

Според Георги масажите са неизменна част от човешкия живот и една такава малка грижа и акт на даване и докосване променят коренно взаимоотношенията между хората, като създава чувство на доверие, свързаност и благодарност. Подарете си този опит и знания за да обогатите връзките си с хората и да научите как да докосвате по-уверено и лечебно. Както всяко нещо в живота винаги се изисква практика и да отделите малко време, за да научите нещо, което може да ви служи за цял живот. 

В рамките на два часа Георги ще ви въведа в основни правила за даването и получаването на масаж и техниките на приятното и плътно докосване. Ще преподаде конкретна последователност от похвати. Ще бъдете даващ и получаващ - 1час ще правите масаж и 1час ще получавате масаж. 

Какво по-хубаво от това да дадеш, да получиш и да научиш?
Очакваме ви на 14.01.2017, от 14:30-16:30 ч., в йога студио Амара.И още нещо: имате 1 месец до Св. Валентин да усъвършенствате тай масаж похватите и да направите незабравим подарък на половинката си! 

Цена за 1 човек 25 лв. 
Цена за двама човека – 35 лв. 

Моля елате 10-15 мин. по-рано, за да се регистрирате, и си носете удобни памучни, свободни дрехи за преобличане.

Повече за Георги Ранчев и неговият опит и квалификации можете да видите на уебсайта на Амара www.amara.bg, раздел "екип". 

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ ТАЙ ЙОГА МАСАЖ?

Причината за напрегнатите мускули е точно тази - неспособността ни да се отпускаме, да се доверяваме на живота; вярването, че за всичко е нужен контрол, действие и воля, за да постигнем резултат. Истината е, че нещата сами се нареждат, когато сме отпуснати и в режим на „позволение“. Ползите от масажите са многобройни и действат на нервната система като я успокояват и ни вкарват в състояние на покой. Липсата на допир влияе на тялото ни на подсъзнателно ниво и ние сме в състояние на не-доверие и напрегнатост, чувството за битка, бягство или замръзване. Това седи в подсъзнателния ни фон и сковава тялото неволно, мускулите седят в несъзнателна контракция. Когато получаваме масаж ние изпращаме сигнал към мозъка си и към вселената, че сме отворени да получим грижа и помощ от друг човек. Хората са устроени да работят в екип да си помагат и да се подкрепят. 

Позволението да се отпуснете ви поставя автоматично в режим на "приемане" :) А вселената е еинаги щедра, стига човек да е отворен за получаване ;) 

Очакваме ви! ♥

Спонсори на Портал 12