Търси

Таня Борисова: Чрез упражнения с духовен дневник работиш многопластово и реално (ВИДЕО РЕВЮ)

22.09.2020 г.
2694
Добавена от: Таня Борисова
"Духовният дневник е Път за откриване на себе си. Колкото по-малко грешки правиш (а точно там води дневникът), толкова повече откриваш себе си. Може да се каже и преоткриваш. Иначе може да изпаднеш във въображаемо себепознание.

Духовните дневници са практически метод за познаване на Истината. Чрез духовния дневник Духът преследва грешките и ги изчиства до дъно. Пътят към Духа е освобождаване от грешките.

Истински резултати има само чрез постоянни упражнения. Формулите и духовният дневник са същността на практическия окултизъм.

Чрез упражнения с духовен дневник ще се научиш да не се пилееш в празни разговори - за да се концентрираш в Словото. В дневника на ученика се записва всяка казана лъжа. Така улавяш самия себе си, всеки пропуснат дух, който се е промъкнал. Всяка казана Истина повишава енергията." Елеазар Хараш за духовните дневници
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 

Спонсори на Портал 12