Търси

Танц Мандала с Таня - терапевтична практика от жени за жени

Начало
26.08.2019 г. от: 18:00 ч.
Край
26.08.2019 г. от: 20:00 ч.
Организатор:Пространството • The space
Телефон:088 534 4456
Facebook:TheSpaceWithinMe
Лице за контакт:Таня
Искате изобилие, щастие и лекота в живота си. Имате нужда от приключения и красиви емоции. Желаете да привлечете прекрасен партньор и да имате хармонични отношения и деца с него. То тогава танц Мандала е за Вас!

Танц Мандала е заимстван от свещените танци на суфите, индийски, тайландски храмови танци и други древни елементи, като е съставен ОТ ЖЕНИ ЗА ЖЕНИ! Благодарение на него по един естествен и красив начин се пробужда женската енергия и младост. Чрез движенията се въздейства на всички енергийни центрове в нашето тяло, като ги хармонизира и балансира.
К. Г. Юнг за картината Мандала: „Перфектен чертеж на нашия вътрешен свят. Това е вътрешна цялост, която се стреми към хармония и не търпи самозаблуда.”

Значението на Мандала от санскрит е кръг, съвършенство, завършеност. Самият танц е изграден в съответствие със сакралната геометрия на тялото. Ако погледнем отгоре върху нашия гръбначен стълб, контурите ще се пресичат един друг, ние виждаме една сложна картина на мандала. Това е лечение на тялото и душата. Това е знание за женската природа, за движението на енергиите в женското тяло.

Мандала Танц е красива терапевтична практика. Тя ни помага да излекуваме женското в нас, да го усетим по нов начин, да го събудим в нас и живеем чрез неговите дарове. Жените, които практикуват Мандала просто започват да сияят със здраве и сексуалност. По време на мандала, те се свързват с тялото си, влизат в състояние на наслаждение, и с лекота, но в дълбочина перфектно заработва хормоналната и имунната ни система. Танцът съчетава желание с движение на тялото. Вече има много научни изследвания доказващи , че когато съчетаем намерение с движение на тялото и с дишането– новата, желаната информация навлиза много по-бързо в подсъзнанието и новите невронни връзки се изграждат по-лесно.

Това е практика, която по нежен и красив, съобразен с нашите нужди като жени начин, може както да ни излекува от по-тежки заболявания, така и да ни помогне да достигнем едно следващо ниво на щастие, удовлетвореност, наслада и мъдрост. Това може да е и онова време, което си отделяме за себе си!

Практиката съдържа в себе си цялата красота на танца, но е много повече. Това е практика, която лекува, връща ни към нас самите, синхронизира и хармонизира тялото, душата и ума в едно. Хормоните ни се балансират, сексуалния ни живот става несравним, килограмите ни се нормализират, започваме да сияем, ставаме магнетични. Свързваме се със себе си, разбираме своите желания и нужди и получаваме смелост да ги осъществим. Връщаме се в тялото си и усещаме къде и как то е отпуснато и отворено за новото и желаното да действа и къде се съпротивлява, къде се свиваме, затваряме. Освобождаваме се от най-дълбоките си страхове, връщаме си доверието в живота, хората и вселената. Всяка жена е индивидуална и открива нещо за себе си.

Не е необходима предварителна физическа подготовка – движенията може всяка жена на всяка възраст.
МОЛЯ, ПО ВЪЗМОЖНОСТ, НОСЕТЕ ДЪЛГА ПОЛА И БИЖУТА ЗА ТАНЦА, КАКТО И БАНКНОТИ, СВЕЩИ И СКЪПИ ЗА ВАС ПРЕДМЕТИ, КОИТО ДА ЗАРЕДИМ ЕНЕРГИЙНО!
За кого НЕ е подходящо да посещава практиката:
Жени в остра, напреднала фаза на рак.
Жени в остра, напреднала фаза на миома.
Жени, претърпели операция или раждане чрез секцио преди по-малко от 6 месеца.
Жени с други остри вирусни или инфекциозни заболявания.
Жени със счупване на кости или изкълчване на стави преди по-малко от 6 месеца.

Такса участие - 20 лв.

За водещата:
Казва се Таня. Преминала е обучение по практиката Мандала при Наталия Илюшко от Москва, психолог и ученичка на Мая Мандала. Развива себе си и способността да помага и на другите, като посещава различни обучения, курсове, семинари и тренинги за личностно развитие, психология и духовни практики, водени от доказани в областта си учени и треньори в България и чужбина. В личен план е щастлива и обичана съпруга и майка на две прекрасни деца. Танцува Мандала повече от година и половина и чрез практиката е намерила много смисъл и отговори за себе си по един естествен и прекрасен начин. Споделя, че Танц Мандала й помага и със сигурност има много да даде и на вас.

Спонсори на Портал 12